Ili umirem ili se ponovo rađam
sa mnom se nešto veličanstveno događa
Spavam li – bdijem, pjevam li – plačem
I letim, letim dok najdublje posrćem
Iz Pupačićeve pjesme "Sa mnom se nešto veličanstveno događa".
Ljubavna pjesma
Kako da dušu sputam, da se tvoje ne takne?
Kako, mimo tebe, njom da grlim stvari i daljine?
Ah, rado bih je sklonio na koje
zaboravljeno mjesto u sred tmine,
u neki izgubljeni kut, u kom
neće je tvoje njihati dubine.
Al’ ipak, sve što dodirne nas dvoje
k’o gudalo nas neko spaja, koje
iz dviju struna jedan mami glas.
Na kom instrumentu?
Ko nas satka?
I koji ovo svirač drži nas?
O, pjesmo slatka.
Rainer Maria Rilke
…molim ovog strogog profesora,koji je mamuran podijelio jedinice da dođe kod mene na kavu…skuhala sam malo više… [smiley]
Granice duhovnog horizonta određuju
čovjekovu mogućnost
za profinjene, suptilne užitke…
Artur Schopenhauer
Granice duhovnog horizonta određuju
čovjekovu mogućnost
za profinjene, suptilne užitke…
Artur Schopenhauer
e bako
pofuk ovde
ajte molim te da nas tvoje unuke forumase malo zašopaš sa jos kojim citatom depresivca Artura
unaprijed hvala
pofuk
…molim ovog strogog profesora,koji je mamuran podijelio jedinice da dođe kod mene na kavu…skuhala sam malo više… [smiley]
predobra si ti [smiley]….kad bi mene bilo briga za te ocijene ,nažalost , boli me briga za to [sealed]…ne bi on dobil kavu s šečerom nego nekaj puno žeščega [huh]
predobra si ti [smiley]….kad bi mene bilo briga za te ocijene ,nažalost , boli me briga za to [lol] …ne bi on dobil kavu s šečerom nego nekaj puno žeščega [huh]
[/quote]
ma nemoj se zivcirati
pa ni taj koji je prosel sa jedinicama kriv kaj je nadrkan da oprostis na izrazu
evo meni malo po malo dojde da kresnem nekome kuljaka ali stvarno nemam snage
ne zato kaj su svi forumasi toliko kvalitetni da zavredjuju samo stotske nego zato kaj bi si onda prvo pomislil kad bi skeljio nekome kulju……: ej ,pofuk stani……pa u kakvoj si ti to skvadri?????umjesto da se druzis sa odlikasima ,ti provodis vreme sa ovima iz magarece klupe??????????
nista …..eto sad cu si dati truda i pregledati sve postove od ove godine na svim temama i vidjeti da li koji zavredjuje jedinicu
pofuk
Bravo Karla