Virtualna zajednica

Naslovnica Forum Razno Ležerno… Virtualna zajednica

http://www.youtube.com/v/64gki9YsE3E&hl=en&fs=1&"> name="allowFullScreen" value="true">http://www.youtube.com/v/64gki9YsE3E&hl=en&fs=1&" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="560" height="340">
pofuk

oh hvala ti boze
iso sam se izvlaciti i stavio 3000 kn na arsenal,psg i lyon dobio 13142kn
zahvaljujem se
pofuk

…ajoj… [rolleyes]
..sutra če ga opet kičma boliti od …..??? .. [tongue]

evo me
vece
bio na jednim od najodvratnijih cvapa u zivotu
boli me trbuh
pofuk

‘Shvatio sam to kao šalu i malu provokaciju’
Koliko je bila ozbiljna ponuda Sanadera, Bebića i Šeksa, potkraj lipnja, da vam Sabor produži predsjednički mandat?

– Shvatio sam to kao šalu i malu provokaciju. Sjedili smo u nekoj prostoriji prije početka proslave u Vukovaru. Gospodin Šeks, ničim izazvan, kaže: ‘Znaš šta, Stipe. Vidiš da nitko nje baš previše spreman za predsjedničke izbore. Drugo, kriza je i recesija. Ima li smisla da trošimo novce na predsjedničke i parlamentarne izbore? Kako bi bilo da se to spoji?’

Pitam ga: ‘Kako to misliš?’ A on će: ‘Pa tako da Sabor donese Ustavni zakon o produženju tvog mandata do parlamentarnih izbora bez obzira na to kad će oni biti i da se onda izbori istodobno provedu’.

Bebić, koji je sjedio s moje lijeve strane, tada progovori: ‘Da, da, da… Mogli bismo to u Saboru provesti. To ne bi bio problem’.

Onda dolazi Sanader i ja ga pitam zna li što ovi njegovi prijatelji govore. Pitao me što i kad sam mu ispričao, kaže i on da bi to oni mogli izvesti. A onda su, malo nakon toga, predložili Hebranga za predsjedničkog kandidata.

A baš sam na Savkinu pogrebu pitao Vladu Šeksa što mu je bilo kada je to predložio, a on će na to: ‘Stipe, ja sam znao tvoje primisli’.

Neki u HDZ-u govore da ste vi najveći zagovornik HDZ-ove koalicije. Jeste li vi uvjerili Pupovca, Đurđu Adlešič i Friščića, kad su dvojili o odlasku iz saveza, da ipak ostanu?

– Sa svakim razgovaram.

Nije li Adlešič ostala u koaliciji nakon razgovora s vama?

– Razgovarali smo, ali nikad nije meni došla da me pita što da učini.
………strasno…………..
pa kaj se mi imamo kaj cuditi
pazi dojdu frajeri i vele ajmo progurati da se to promjeni u ustavu……..odgovor nisam za…….i onda frajeri vele da su se šalili………nekome se nas presidente moze svidjati,nekome ne,nekome je on ovakav nekome onakav…….ali jedno mu se mora priznati,fora nivoa bobi i rudi je dovukao do svjetskog nivoa tako da nemrem verovati da su se frajeri koji se neznaju iskreno nasmijati isli saliti sa njime….stvarno svasta……………
pofuk

http://www.youtube.com/v/pQ6H68AcvQE&hl=en&fs=1&"> name="allowFullScreen" value="true">http://www.youtube.com/v/pQ6H68AcvQE&hl=en&fs=1&" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="425" height="344">
pofuk

OBAVIJEST
krenuo sam lagano na počinak kad ono naiso na tekrt u vecernjaku gdje se doticni gospodin predstavlja kao prvak svijeta u boksu i kao najveci znalac za poljoprivredu u nasoj domovini
sad mogu ici mirno spavati jer ima i ludjih od mene
evo samo jedan pasus iz nadasve nadrealnog teksta…….svaka mu cast
uzivajte
Što smatrate svojim najvećim uspjehom u poljoprivredi?
– To što sam jedno područje na ovom planetu pretvorio u jednu oazu koja je izuzetno bogata životom, od mikroorganizama, makroorganizama, toplokrvnih životinja i ljudi koji ovdje rade. To je pozitivna energija koja je stvorena ovdje, na to sam jako ponosan. Vjerujem da upravo takvi projekti mogu vratiti planetu Zemlji balans koji joj je narušen. ha ha ha ha
ha ha
ha ha
ha ha
ha..zzzz…….zzzzzzz…….
he …de zzzzzzzzeee……zzzzz……..zzzzzzzzz……….zzzzzzz.
zzzzz……..zzzzzzzzzz……..zzzzzzzz…………zzzzzzzzz………….zzzzzz….hrk…..zzzzz……….z……….
pofuk

Nova mora moći ćeš otkriti,
tek kad stekneš dovoljno hrabrosti,
da iz vida izgubiš obalu…

a.n.

………ponoc…….
pofuk

sretan vam ponedjeljak
pofuk

Ono što je iza nas i ono što je ispred nas,
sitnica je u odnosu prema onome što je unutar nas…

(R. W. Emerson)

Ono što je iza nas i ono što je ispred nas,
sitnica je u odnosu prema onome što je unutar nas…
(R. W. Emerson)

(mislim si) Kaj li je ipak Bakicu nateralo da se ovog seti…
[wink]

Dobro jutro rakijo, zbogom moja pameti!

New Report

Close