OBAVIJEST
ovim putem se zahvaljujem nasim deckima iz nogometne repke sto su mi zaradili za ljetovanje
citam danas best kupnje a samo se trebalo prosetati do kladionice i staviti na nas
kvota je bila 1,8 i tesko da je ijedna dionica poskocila toliko
nadam se da su me poslusali oni kojima sam poslo privat poruku
pofuk
idem sad nazdraviti cvapima jer sam jos pijan od ponedjeljka i jos uvijek mi je lose
pofuk…. znaš možda kad budu opet igrali da se i ja kladim
a prosil bi lepo i instrukcije, jer se neznam kladiti…
[wink]
[/quote]
mogu dati kakav savjet
prvi savjet je da se ne kladite jer ih ja malo znam koji su u plusu,ali ti kaj jesu fakat im je dobar plus,drugi savjet je da vrlo rijetko igrate,treci samo jedan par do dva para i 4 biti strpliv dok kladionica ne da ovakav poklon bon kao danas,zadnji savjet je da ne slusate tudje savjete i da i dalje budete dobri prema meni kao do sada
pofuk
Svi gledaju zvezde, … idem ja do Zvjezdane gledat Zvjezdan(in)e (ek)staze…
[wink] [cool]
idem sad nazdraviti cvapima jer sam jos pijan od ponedjeljka i jos uvijek mi je lose
e, od kojeg pondeljka?!
[wink]
fyi, više nije gušt biti pijan od neznam, pondeljka, prošlog tjedna.
Sad je gušt “ne trezniti se od.____________”
[wink]
evo recimo, ja sam pijan od danas 6 – pol sedam navečer
ali, trezan nisam od kak se ljetna vura menjala…
[wink]
Um se obogaćuje primanjem, a srce davanjem…
a.n.
da moglo bi se reci
evo ako smem da nesto pitam na svom slucaju
juce sam stavio 2,7 dionica igh na pobjedu nasih i danas idem u kladionicu i teta iz kladionice ce mi isplatiti oko 6500 kuna i jos ce mi vratiti te dionice igh………..tim cinom ce mi teta obogatiti moj um kojeg verovatno ni nemam
e sad draga bakicaae nije da mislim da imam previse srca ali ja ne bi danas obogacivao svoje srce tako da se ne bi opet kladio i davao kladionici jer mi stvarno novceki trebaju
pofuk