he, he on je uvijek u prolazu
dok ne stigne do cilja
vrijeme tu nije bitno
ono meteorološko i ono geofizičkog zavoda
…da bit će da je to nešto metafizičko… [proud]
sve igra…ili ništa ne igra [rolleyes]
u ovom slučaju – sve [thumbsup]
hahahaha
svaka čast
bitno da ne igra mečka
jer si,smo ga naježili ondak
uhm, vrijeme je dame i gospodo za jedan dobar…
l.n. l.s.
iiiiiiiiiiiiiiiiiiiihaaaaaaaaauooooooooooooooooooooooooopaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
pofuk
"Čovjek pun duha i u potpunoj se samoći izvanredno zabavlja
svojim mislima…"
Arthur Shopenhauer
….ah……..stari dobri šopenhauer
pofuk
dinamo vodi 1 nula
očekujemo početak drugog poluvremena…
i izobilje pive
ajbok
Hebal Vas nogomet, sve skupa….. dosada ziva….
PANIKA SAMOCE
Kada mi je dosadno, uvijek mi samo drugi dosadjuju, sam sebi nikada ne dosadjujem, sam se mogu samo necim zanimati. Jer i misli su dobre drugarice, vrlo zabavne i dosjetljive. I zato ne poznajem prave samoce, i otkako mi je proslo petnaest godina ne postavljam samoci nikakvu aureolu. U samoci sam dozreo. Ali sto je bila ta samoca nego poravnanje, slivanje nekih mora s jednim velikim oceanom. Sto je bila ta samoca nego ujednacenje u sebi raznih glasova, raznih nagona? Trazenje veze i saobracaja.
Ja biram drustvo, rado volim da ostanem sam, jer duhovno sam sebi mogu najbolje pomoci. U evandjeoskoj prici je bio jedan djavo koji se zvao Legija, i taj je potopio jedno krdo svinja. Ne mogu se previse druziti kada sam samo do neke mjere saopciv. Prava je samoca uvijek dobro drustvo — isto onako kako je svaka srijeda kraj, jer u stvari nema sredine.
Ja cijenim ljude koji su dobri i duboki bez svjedoka, koji su za se same istinoljubivi svjedoci….
A tek mislioci su se prvi naucili da budu privatni, tajni ljudi.
Tin Ujevic
(1891 – 1955)