Koliko više vodimo računa o vremenu,
toliko više očajavamo što ga nemamo dovoljno,
ali koliko ga više nerazumno trošimo,
toliko se čini da ga imamo napretek…
Leopardi Giacomo
Alo pofuk ne budi p.zda, zbriso si sam na karmine.
Daj nešto u novine bar…
Pa nije mi bilo dosta u subotu, plače Ivo, govori kroz pivo, pa nikad im ništa nevalja, em kad ih vodiš ko ovčice i janjce, em kad ih bičem šibaš, em kad im perom guzicu gladiš, em kad ih na grudi prihvatiš, em kad ih s osmjehom odj.b.š, napustiš, odeš, nikad njima po volji….
I tak,… nudi se on daj bum sredio karte za sprovod, dobra mjesta za stolom blizu kuhinje niš nam nebu falilo, znaš mene, daj molim te nas trojca Ti, pofuk i ja, evo u ponedjeljak se nađem sa veleposlanikom i sve sredim, daj molim te, plače, grca, moli…. evo platit ću još jednu gajbu, daj, idemo skupa….
I na kraju druge gajbe velim Ja, ok. pofuk je duša od čovjeka i prihvatit će te ko oca, brata rođenog, a ovaj se opet rasplako od kiša od popodne, grli me, ljubi, hvala, hvala…..
I fakat, kit u ponedjeljak sve sredi, karte, mjesta… čak nam i avion plati ko ak bumo s autom bumo knap…
I onda ti jučer pred kraj posla miniraš sve i zbrišeš solo ……aaaaAAAAAAAAAHHHhhhhhhhhhhh…………………..hm
A nije u redu. Fakat.
Evo Ivo vrti već 7 rundu u Asu, otišo se olakšat, a ja koristim priliku da izvjestim pučanstvo dok sam još u stanju i tijeku.,
Al vratit ćeš se ti……………
"Ništa ne može izliječiti dušu osim razuma,
kao što ništa ne može izliječiti razum osim duše…"
Oscar Wilde
E ovo morate videti i to do kraja…. [lol]
http://www.youtube.com/watch?v=7-1sn7o0j8A
The Guess Who-American man
…ah,draga moja Karla,ipak je to…
muški svijet…
Bogu hvala za Ivanu7.
Davno me grijale zrake….
Sad.
..kao da neka nova zora,
sunce
iza brda sviće.
valja se…
http://www.youtube.com/watch?v=XlKu5TPNZ-0&feature=related
evo i za one koji i nisu večeras baš za kontemplaciju
nema do Miča
– Ljudsko je biće dio cjeline koju nazivamo Svemirom, dio koji je ograničen u vremenu i prostoru. Ono doživljava sebe, svoje misli i sjećanja, poput nečeg odvojenog od ostalog, što je neka vrsta optičke varke njegove svijesti.
Ta je varka za nas zatvor, jer smo svedeni na osobne želje i na ljubav prema ono malo ljudi koji su u našoj neposrednoj blizini.
Stavimo sebi u zadatak da se oslobodimo tog zatvora proširivši krug ljubavi i sućuti na sva živa bića i na cijelu prirodu u svoj njezinoj ljepoti…
Einstein