Virtualna zajednica

Naslovnica Forum Razno Ležerno… Virtualna zajednica

Usred bresaka
što posvud su u cvatu –
procvjetala trešnja.

Daj drugi put te Breskve od VanGona deni recimo v utorak u ili v sredu, a ne v nedelju (nedelja je dan iza petka i subote, a ti znaš kaj to znači)
[wink]

Dobro jutro rakijo, zbogom moja pameti!

Moram ti priznati da sam malo puta vidio toliko ljubavi prema svakom ljudskom biću i toliko iskrene vjere. Ne znam je li to zato što su već bili gotovo mrtvi pa sad vide i osjećaju puno bolje nego mi…ili je to predstava. Držim im palčeve.

Vjerujem da ljudi kad su na dnu vide stvari mnogo jasnije nego mi…vide samo bitno …….zajednička nevolja isto tako može biti jaka poveznica između ljudi…..u šetnji gradom danas vidjeh pripadnike krišne koji veselo pjevuše svoje arije….s tim licima koja zrače nekim mirom a opet i nekim žarom ….. zavidih im na tren na toj bezbrižnosti.
[/quote]

mislim da ti tu ide "pri dnu"….znači, fulala si samo prilog. Ostalo je v redu. [wink]

da mi odma ‘prostite. Jučer sam išel navečer trčati. I sad, kak negdašnji pešadinac, 2-2,5 km trebalo je biti pis-of-kejk. I tak je i bilo. Ali zakaj je to trajalo do 4 vure vjutro, e to več moram nekoga pitati…
Uglavnom, najte mi zameriti kaj tek sad pišem komentare, ali juhica mi stvarno ni pomogla.
(marcelijus, još jenput, vrag ti hebi tvoje trešnje, breskve ili kaj je več)
[wink]

Poruka dana: Klin se klinom….. [thumbsup]

e, da….več dugo nisam ovde videl Mare.mar.
Ona navek dojde z nekim delicijama, malo pod 45, malo frutti di Mare…i tak to.
Halooo, de si Mare?!
[pray]

http://www.youtube.com/watch?v=yQiwbG7nS1M
[wink]

Halooo, de si Mare?!
[pray]

Halooo…molba ti se uslišala ,samo nisam sigurna hoću li uspjeti staviti štrukle pod 45 [wink]
pokušaj1
[img]http://www.link2.hr/studentski/nematerijalna-web/stih-zrinka-strukli/strukli.jpg[/img]

Ima ljudi koji od svog bogatstva nemaju ništa osim straha da će ga izgubiti.

……ah………..
pofuk

Halooo, de si Mare?!
[pray]

Halooo…molba ti se uslišala ,samo nisam sigurna hoću li uspjeti staviti štrukle pod 45 [wink]
pokušaj1
[img]http://www.link2.hr/studentski/nematerijalna-web/stih-zrinka-strukli/strukli.jpg[/img]
[/quote]

znal sam da ima boga!
Štrukli inače niti nejdu pod 45….ovo kaj si dela, to je klasična izometrija. 30 : 60 stupnjeva.
Vidiš kak su savršeno ispali….ićićić i još malo vrhnjeka okoli…uffff taman
Još dok su z jabukama, pa malo nutra cimeta….ma on airfreš je smeh prema ovome. A nije tak možda?!
[wink]

……ah………..
pofuk

ti majke Pofuk, negda si mi kak trudnica. Sam jafčeš i kukaš.
De, budi muško kak ima biti, a ne kak naljepnica….jeba mu pejs lesu.
[angry]

pofuk

Plemenitost se nipošto ne sastoji u tome
da mi ponudiš nešto što očarava moj pogled
već da mi ponudiš zjenicu oka svojega…

Khalil Gibran

Karla, tak to pišeš za ta leta kak da jih imaš 9-banki!

Molim te da ubuduće preda mnom ne spominješ banke jer zbog jedne moram malo češće farbat kosu ,tak da mi je i ta jedna previše a ne daj Bože da ih imam devet [huh]

New Report

Close