@ marcelius
Ja se osjećam dovoljno stara da priznam da moram ići spat jer iscrpih sve svoje snage ……noć. [bye]
noc
ja bum zato bil budan jer patim od insomije
pofuk
Pišem zato da bi cijeli svijet saznao kakav sam ja, kakvi su ostali
– svi mi što smo život živjeli i što živimo u Istanbulu, u Turskoj.
Pišem zato što volim miris papira, olovke, tinte…
Pišem zato što je to navika i strast.
Pišem zato što se bojim biti zaboravljen.
Pišem zato što nikako ne uspijevam biti sretan.
Pišem da bi bio sretan…
Orhan Pamuk Istanbul grad sjećanje
Ajd fala Bogu da si se vratila [smiley]…na ovoj temi ti sve nekak zamre bez tebe…evo ti pjesmuljak za dobrodošlicu [wink]
Long Cool Woman in a Black Dress – The Hollies
…ah,povratak je kao uvijek sladak… [proud] a i mujezin me nije jutros u ranu zoru budio… [rolleyes]
imaju prekrasne tenore…al fala im …što je rano,rano je… [smiley]
samo da te upozorim da je medju krišnom 70 tak posto glumaca a ovo sto je marcelius spomenuo to vredi
to je to
pogledaj samo te iz krisne kad sjednu na trg pod neki prozor i maltretiraju satima stanovnike i slucajne prolaznike ,namjernike sa osnovnim poliritmičkim vjezbama i kvazi duhovnim melodijama
da to ti je neka vrsta terora tako da ih mozemo i teroristima prpisati,ali ovi sto marcelius govori o njima to je to,pogotovo ak izdrza do kraja,to su ljudine
pofuk
p.s.nemam protiv nikog nis ,pa ni protiv ovih iz hariki krisne ili kak se vec zovu ali mislim da su ipak malo zakasnili sa tom spikom i da im je prekasno da se upisu u muzicki vrtic
bilo bi im bolje da se prime posla nek kaj tule po trgovima
kaj ne odu na kovn gardn u londonu pa da vidis kak bi ih izbacili sa tog trga,tam nedozvoljavaju nekvalitetno maltretiranje
Nisam ja uspoređivala sljedbenike krišne s ovisnicima …..samo se sjetih nečega s njihovih lica što je za tren zaokupilo moju pažnju…… ionak je moj sinčić za par sekundi vikal "Daj hodi idemo ,kak su dosadni,stalno popevaju jedno te isto"
[lol]
@ marcelius
Ja se osjećam dovoljno stara da priznam da moram ići spat jer iscrpih sve svoje snage ……noć. [bye]
Karla, tak to pišeš za ta leta kak da jih imaš 9-banki!
Pokojna baka imela je 70 i kusur let dok se je po kišni cesti zapelala z biciklom v štender za bicikle. Sirota nije stigla brenzati i preletela je prek štendera i ftrgla si je ruku.
E pa sad si ti kontaj kolko se baka dopelala….. E vidiš, to ti je duh!
Posjetio sam zajednicu za liječenje ovisnika.
Jedan mi je rekao kako gledajući nježni cvijet jabuke sada uživa više nego ikada na drogama.
Slika je potpuna.
Nadam se da je to istina.
Hm, nisam siguran da sam te videl…. [wink]
Bog zna kaj je "taj jedan" mislil pod cvetekom jabuke…a možda je bil na LSD-u.
samo da te upozorim da je medju krišnom 70 tak posto glumaca a ovo sto je marcelius spomenuo to vredi
to je to
pogledaj samo te iz krisne kad sjednu na trg pod neki prozor i maltretiraju satima stanovnike i slucajne prolaznike ,namjernike sa osnovnim poliritmičkim vjezbama i kvazi duhovnim melodijama
da to ti je neka vrsta terora tako da ih mozemo i teroristima prpisati,ali ovi sto marcelius govori o njima to je to,pogotovo ak izdrza do kraja,to su ljudine
pofuk
p.s.nemam protiv nikog nis ,pa ni protiv ovih iz hariki krisne ili kak se vec zovu ali mislim da su ipak malo zakasnili sa tom spikom i da im je prekasno da se upisu u muzicki vrtic
bilo bi im bolje da se prime posla nek kaj tule po trgovima
kaj ne odu na kovn gardn u londonu pa da vidis kak bi ih izbacili sa tog trga,tam nedozvoljavaju nekvalitetno maltretiranje
Nisam ja uspoređivala sljedbenike krišne s ovisnicima …..samo se sjetih nečega s njihovih lica što je za tren zaokupilo moju pažnju…… ionak je moj sinčić za par sekundi vikal "Daj hodi idemo ,kak su dosadni,stalno popevaju jedno te isto"
[lol]
[/quote]
mali ima osjecaj za mjuzu
posalji ga u muzicku
stvarno su dosadni
ja sam ih sluso prije nekakvih 6 godina 2 minute i jos mi zuje u glavi sa ti svojim kretenskim tuljenjem
onaj kretenski škoro je bar u fusu poso napraio a ovi
pofuk
"Nadunuo sam se ko žabac."
M.B.
brus …. "ko žabac"…. kak 100 kvadrati parketa [wink]
@Pofuk
Meni su ipak najbolji Jehovini svedoki.
Po svoji znatiželji otišel sam jenput v "dvoranu" …. ajde da vidim i te sportske igre.
I mogu reči bilo je tak-tak….a onda je išel čovek z deci črnjaka kojeg su svi, pazi cirka 200 ljudi, samo pošnjofali i dali dalje. Došel čovek do mene, lepo sam mu se zahvalil, reko "kaj to je za mene….ma baš dražesno" ……. i lepo sam si zeksal deci črnjaka.
No, malo je čoveku bičo čudno, ali dok sam ga videl kak me meril onak bezveze, reko….no, donesi još jenoga, a moreš i za ostale donesti… e onda je bilo gotovo. Np, i tak su me hitili z "dvorane kraljevstva".
[wink]