Jutro [yawn]…..opet me ova bakica uvalila …..u šest ujutro da ide mudra misao ,naredila mi….nadam se da ne bu primjetila da malčice kasnim [huh]
Gabriel Garcia Marquez
"Nikada se nemojte prestati osmjehivati, čak i kad ste tužni, jer se neko može zaljubiti u vaš osmijeh."
"Ne volim te zbog onoga što jesi, već zbog onoga što sam ja kad sam pored tebe."
"Ne gubite vrijeme sa nekim kome nije stalo da ga provodi sa vama."
"Ne plačite zato što je došlo do kraja. Radujte se zato što se desilo."
Jura Stublic & FILM – DOM
http://www.youtube.com/watch?v=OE9AJYx4xRo
…nadam se da se bu danas vratila ,jer bum joj ja stranica pretvorila u glazbenu,ne idu meni mudrolije i ljubavna poezija [tongue]
Posjetio sam zajednicu za liječenje ovisnika.
Jedan mi je rekao kako gledajući nježni cvijet jabuke sada uživa više nego ikada na drogama.
Slika je potpuna.
Nadam se da je to istina.
Jedan mi je rekao kako gledajući nježni cvijet jabuke sada uživa više nego ikada na drogama.
Slika je potpuna.
……..ah……….
….mozda neki botaničar???????
vjerojatno nije jer bi vise uzivao onda u trešnjinom cvijetu
verovatno neki izgubljen tip poput mene
pofuk
Pofuče, ne znam trgaju li te bolovi od IPO-a ili su dužeg vijeka…ipak, znam da znaš- proći će. Budi snažan i neka te ništa ne brine, jer su Virtualci uz tebe. Kad već spominješ trešnjin cvijet, evo ti par stihova za laku noć i nešto cvjetova iz Vincentovih proljetnih vrtova.
Usred bresaka
što posvud su u cvatu –
procvjetala trešnja.
Matsuo Basho
Slika je potpuna.
Vjerujem da je sada to istina ……za njega će problemi početi kad se vrati u ono iz čega je došao…tada počinju prave kušnje…….ljudi rado osuđuju takve ovisnosti ……a kad svako malo dublje zagleda u sebe ……svi imamo nekaj bez čega ne možemo i što nas na neki način čini ovisnicima …..samo što su droga ili alkohol ,puno vidljiviji i nažalost uključuju i štete i onima koji uz ovisnika žive.
Moram ti priznati da sam malo puta vidio toliko ljubavi prema svakom ljudskom biću i toliko iskrene vjere. Ne znam je li to zato što su već bili gotovo mrtvi pa sad vide i osjećaju puno bolje nego mi…ili je to predstava. Držim im palčeve.
Moram ti priznati da sam malo puta vidio toliko ljubavi prema svakom ljudskom biću i toliko iskrene vjere. Ne znam je li to zato što su već bili gotovo mrtvi pa sad vide i osjećaju puno bolje nego mi…ili je to predstava. Držim im palčeve.
Vjerujem da ljudi kad su na dnu vide stvari mnogo jasnije nego mi…vide samo bitno …….zajednička nevolja isto tako može biti jaka poveznica između ljudi…..u šetnji gradom danas vidjeh pripadnike krišne koji veselo pjevuše svoje arije….s tim licima koja zrače nekim mirom a opet i nekim žarom ….. zavidih im na tren na toj bezbrižnosti.
…zajednička nevolja isto tako može biti jaka poveznica između ljudi…
Ne znam treba li i među forumašima biti više poveznica. Nekako mi se čini da su ljudi sve tolerantniji i da se nema one nervoze kao početkom 2008….
Ehhh, da! Subotnje veče, mladi su vani, a mi također mladi, doma.
Vjerujem da ljudi kad su na dnu vide stvari mnogo jasnije nego mi…vide samo bitno …….zajednička nevolja isto tako može biti jaka poveznica između ljudi…..u šetnji gradom danas vidjeh pripadnike krišne koji veselo pjevuše svoje arije….s tim licima koja zrače nekim mirom a opet i nekim žarom ….. zavidih im na tren na toj bezbrižnosti.
[/quote]
da dobar post
samo da te upozorim da je medju krišnom 70 tak posto glumaca a ovo sto je marcelius spomenuo to vredi
to je to
pogledaj samo te iz krisne kad sjednu na trg pod neki prozor i maltretiraju satima stanovnike i slucajne prolaznike ,namjernike sa osnovnim poliritmičkim vjezbama i kvazi duhovnim melodijama
da to ti je neka vrsta terora tako da ih mozemo i teroristima prpisati,ali ovi sto marcelius govori o njima to je to,pogotovo ak izdrza do kraja,to su ljudine
pofuk
p.s.nemam protiv nikog nis ,pa ni protiv ovih iz hariki krisne ili kak se vec zovu ali mislim da su ipak malo zakasnili sa tom spikom i da im je prekasno da se upisu u muzicki vrtic
bilo bi im bolje da se prime posla nek kaj tule po trgovima
kaj ne odu na kovn gardn u londonu pa da vidis kak bi ih izbacili sa tog trga,tam nedozvoljavaju nekvalitetno maltretiranje