…lako se vama zezati…vi ste u krevetima a ja plesem trbusnjake,a Kozaci mi bacaju nozeve preko glave… [rolleyes]
..ovo je lud svit…i jos se tome smiju… [smiley]
Ponekad su, možda, bolji leteći noževi nego padajući.
…nije to sve…jos su mi uvalili oklagiju ga mijesim…mikrofon da pjevam…i da parim oci i usporedjujem se sa plesacicama…
…svakako.samo da uhvatim daha…a sad odoh sacekati deda Jovu sa oklagijom u hotelsku sobu…ostao mi nesto sa dvije Turkinje…i jos se ne vraca…pa da se malo iskarkuliramo… [rolleyes] [smiley]
…svakako.samo da uhvatim daha…a sad odoh sacekati deda Jovu sa oklagijom u hotelsku sobu…ostao mi nesto sa dvije Turkinje…i jos se ne vraca…pa da se malo iskarkuliramo… [rolleyes] [smiley]
…hm…,a i MIce nesto nema…opci rastur…i ona ostala sa dva Kineza…a ovdje ih ima bar dva miliona…tko ce koga vise prepoznati tko je s kim bia…a bome dosla i grupa Dalmosa pa zare i pale po Bazaru… [smiley]
…lipo vas svih pozdravlja bakicaaa…evo mi dva Iracana pusu za vratom…cekaju red za Bagdad.net tko zna kako samo kod njih index pada… [rolleyes] a mujezin me i onako budi vec u pet…a sve se bojim da ne zaspim dok ne naostrim oklagiju…a on se usulja bez obracuna… [smiley]