Virtualna zajednica

Naslovnica Forum Razno Ležerno… Virtualna zajednica

Spomenuli ste policiju…Zadnji će mi susreti s policajcima ostati u pamćenju, jer su me 2 dcl chardonaya (nakon pohanog smuđa) koštala oko 200 eura. Barem da sam pio baranjsko domaće, sigurno ne bih napuhao 0,25….Bilo je to za vrijeme banditskih 0 ‰. Vidim da su se ovih dana razmahali s laserskim pištoljima po cesti (da bismo svi bili sigurniji, a pogotovo proračun), a kako webom kruži ovaj info o policijskim prevarama, možda je ovaj PDF i istinit.

ak smo već pri Dregera…Dreger ne klapa dobro na niskim temperaturama tam negde oko nule, zapravo kaže više nego kaj bi trebalo. Tak da, po zimi morete popit i malo više i ak napušete recim 1.45, to uredno morete milicajcu obrazložiti kakti da znate kolko je vur, a odvjetnik bu svoje napravil.
Dalje, ak je brzina u pitanju – NEMA STAJANJA! Uvjek ima čovek neku bližu rodbinu, ne?! Na pitanje ko je vozil….mislim stvarno bedasto pitanje – pa vozač je vozil, ne?! Ko je vozač? Opet bedasto pitanje….
baš jih imam v krugu 200 metri jedno 5-6…. neznam na kojega je časni sud mislil. Možda tata, mama žena, brat, sestra….kaj ja znam ko je auto vozil prije 4 meseca kad ni sam neznam ko je šćera vozil od birtije do doma. [wink]
Ipak mislim da je najviše problema s parkiranjem. Ovak, parkiranje se u pravilu NE PLAĆA. Zakaj?!
Prvo, zbog Mirjane, drugo zato jer i ak dobiš cedulju pod brisač, lepo si ju kulturno zemeš ko čovek, kupiš jedan fotoalbum i nutra jih keliš. Po redu! Onda ti xx-Parking ili neki šoštar pošalje otvorene stavke.
E, tu sad počnu smehi…onda odeš v taj xx-parking i pitaš na koju foru su ti dali kaznu kad opće nisi niti parkiral na tom mestu (i čudiš se ko tele šarenim vratima). Najlepše je tražiti direktora xx-parkinga i gledati ga kak se muči da ti dokaže da si bil negde de ti opće nisi bil. A još k tome imaš i svedoka da si bil negde drugde. Na pitanje, da li ima neki materijalni dokaz, sobom se počne širiti miris znoja i bu vam bilo malo neugodno, ali, ostanite još malo, isplati se.
Onda vam taj direktor da IOS (izvod iz ovjerovljenih poslovnih knjiga), a vi se opet čudom čudite kak vam čovek može dati "račun" i još ga staviti v poslovne knjige bez da je 100% na ziher da ste ga i dobili (?!?!?)
Još ako spomenete poreznu ili još bolje financ-policiju….e sad se već počnu tresti gaće i širi se jedan drugi miris. E sad vam već dopizdi i odete van, a ljubaznoj sekretarici sa smeškom pošlete jedan [kiss] uz "crier la vie"….
[wink]

Dobro jutro rakijo, zbogom moja pameti!

….dan…….
evo me tu sam
joj sto sam umoran citavo prijepodne sam konstruktivno raspravljao o ingri na stranici ingra
neverovatno
sve ih je interesiralo zakaj sam uso
kakv ce biti f1
da li da udju,izadju
ajoj stvarno sam umoran
ah valda sam im barem malo pomogao
pofuk

Svim forumašima
SRETAN USKRS te obilje radosti i blagoslova !!!!!
[img]http://www.stragari.co.yu/Images/slike/uskrs_jaja.jpg[/img]

vaša mare.mar sa obitelji [kiss]

Ima ljudi koji od svog bogatstva nemaju ništa osim straha da će ga izgubiti.

…bravo Mare.mar ti si već obavila posao…mene tek čeka… [rolleyes]usput umorna sam ko pas…,a i ne znam zašto već dva dana mislim da je petak… [smiley]

a i ne znam zašto već dva dana mislim da je petak… smiley……… bogami…. [thumbsup]

Razgovor Boga i Karla Marxa

U općoj tišini čuje se samo jedan vapaj…
BOG: – Tko je?
MARX: – Ja!
BOG: – Koji "ja"’
MARX: – Marx!
BOG: – A, biciklista?
MARX: – Ne, to je Merx!
BOG: – Ah, da braća komičari.
MARX: – Ne ja sam jedinac.
BOG: – A, da, političar. Franko?
MARX: – Ne, Karlo!
BOG: – Oprosti dragi Karlo i što hoćeš?
MARX: – Protestiram!
BOG: – A zašto protestiraš?
MARX: – Protestiram što si me osudio.
BOG: – Što si uradio u svom životu?
MARX: – Rekao sam da su svi ljudi jednaki.
BOG: – E, to sam prvo rekao ja. I što još?
MARX: – Bogataši nisu pravedni i ugnjetavaju siromahe.
BOG: – I to sam prvo rekao ja.
MARX: – Proleteri i radnici trebaju raditi manje, a jesti više.
BOG: – I to sam prvo rekao ja. Previše prepisuješ.
MARX: – Pa znači da smo govorili iste stvari.

BOG: – A ne, dragi plagijatoru, ipak si u nečemu pogriješio: rekao si da mene nema. A evo me: tu sam. Kako ja imam puno posla i ne volim da me smetaju, ti ćeš biti portir i samo ćeš reći: "Žao mi je – Boga nema!"

AMEN

Napomena: Autor teksta/skeča je Roberto Benigni

Ah taj Karlo, furt mu nekaj ni po volji i svugde se uvek prvi rivlje.

a dok svoj život živim samom sebi Ja se divim

Ne može željeti oslobođenje od križa onaj
tko je na osobit način izabran za križ…

Sv. Edith Stein

…………ah……………..
pofuk

Sv. Edith Stein

…ovo mi izaziva bunt jer je On izabrao križ da bi spasio čovjeka od budućih križeva…

..a usprkos tome čovjek je napravio masovnu globalnu proizvodnju križeva sa stalnim napretkom usluga razapinjanja, uz marketinšku podršku Ustanove koja slavi Njegovo ime..

Sv. Edith Stein

da li vredi isto i za krst??????
pofuk

Sv. Edith Stein

da li vredi isto i za krst??????
pofuk
[/quote]

Kak su ipak to muslimani z Alahom rešili?
Ipak je mesec, zapravo polumesec u pitanju.
[wink]

Dobro jutro rakijo, zbogom moja pameti!

New Report

Close