Draga Bakica!
Polake ti pišem, jer mi čitanje v proleće ide dosta teško (mislim si da i drugima je isto),
ali prosim te da napišeš "nekaj" tutu. To me lepo prosil drug Pofuk koji je onemočal
i u totalnom je kuršlusu. Ajde, lepo te prosim da napišeš nekaj….
Fala u Pofukovo ime, jer sigurno je tak onemoćal da niti to nebre napisati.
MiniBar
…ah,što da ti kažem…danas poslijepodne došao mi lovac Luka i odveo me kod zubara…još nisam došla k sebi… [embarass]
[/quote]
Ni vrag da je počela sezona zubara…. i ja bil neki dan.
Ali
http://www.youtube.com/watch?v=yt88xp5yh8w
…danas me lizaljka koštala….. [embarass]
to se niti ne računa. Dok ne častiš proračun, Kroaciju, a bogami i susede prek grane…. ovo ostalo je 0.
[wink]
Ma bitno da je on vješt s prstima…
Bitno je to da ne vadi, a vješt više-manje nebitno.
[wink]
Ma bitno da je on vješt s prstima…
…je,je …i koordinacija nogu mu je odlična… [smiley] [cool]
…kad poslije toga ne smijem ništa jesti ni piti…nije mi ni do plesa…,a bit će kod tebe bolje…s tobom mini bar uvijek kraj tebe… [proud]
…kad poslije toga ne smijem ništa jesti ni piti…nije mi ni do plesa…,a bit će kod tebe bolje…s tobom mini bar uvijek kraj tebe… [proud]
I ti to veruješ da se nesme jesti i piti?!?!
Em ti taj "cement" bolje stegne dok potiraš malo.
A ovo ti je istina….A i retko se osećam prazno
[wink]
tak sam sretan dok pogledam v špigelj da ti rečima nebrem opisati. [wink]
Spomenuli ste policiju…Zadnji će mi susreti s policajcima ostati u pamćenju, jer su me 2 dcl chardonaya (nakon pohanog smuđa) koštala oko 200 eura. Barem da sam pio baranjsko domaće, sigurno ne bih napuhao 0,25….Bilo je to za vrijeme banditskih 0 ‰. Vidim da su se ovih dana razmahali s laserskim pištoljima po cesti (da bismo svi bili sigurniji, a pogotovo proračun), a kako webom kruži ovaj info o policijskim prevarama, možda je ovaj PDF i istinit.
ZAGOLICANA SUNCEM
Iz doline uz brijeg gore k meni žurno
s naherenim šeširom na ludoj glavi
pijanim korakom proljeće se penje
rasipajuć’ uokolo sebe različak plavi…
Kristalna kruna,blog,izvadak