Virtualna zajednica

Naslovnica Forum Razno Ležerno… Virtualna zajednica

znate kaj
gledam sad ak mi projde taj listic dobit cu 7 soma kuna
kaj mislite (kladionica jos radi) da skocim do nje i da im velim da mi isplate 6 ooo kuna pa da oni prodju soma jeftinije a ja da ne drhtim i konacno mi treba lova jer bi iso danas van
unaprijed hvala
pofuk

Mudro bi postupio kad bi skocio. Vi ste jedan velik senzibilan altruist.
Bravo! Ucinite tako.
Vidim nema Vas na forumu. Znaci da brojite novce. Ispred ili u kladusi?
[/quote]
nazalost nista od gore navedenog
razvaljujem parket da vidim da li je moja pokojna baka sakrila stogod para od mog dede kockara ispod njega
pofuk

Evo kad izađete van potražite moju cijenjenu prijateljicu, njoj ne treba lova za ludu zabavu.
Potreban je samo dobar kit sa dugom surlom kakvu vi prema vasoj fotografiji posjedujete.
http://www.vecernji.hr/home/komadi_zene/3268919/showPhotoSerie.do?fotoIndex=6

eto, ispala mi neki dan njena fotka iz novčanika pa ovi iz vecernjih odmah u novine pod traži se…

pa to sam ja dao novac u vecernji(naravno onda sam si to mogao priustiti jer sam jos imao para)
pofuk

…ah,pusti moj Pofuk…možda je baka mislila da je pametnija od dede,pa je ulagala u dionice…dobro da ti je i parket ostao… [proud]

Iskreno malo ste me zbunili. Zašto ste dali novac u vecernji?
Ja bih u njezinoj nazočnosti običavao davati novac konobarima, djeci i skitnicama koje bi žicale za pljugu i pivo.

a dok svoj život živim samom sebi Ja se divim

…ah,pusti moj Pofuk…možda je baka mislila da je pametnija od dede,pa je ulagala u dionice…dobro da ti je i parket ostao… [proud]

cisto sumnjam jer smo mi na glasu kao porodica da smo jos od stoljeca sedmog jedan mutaviji od drugog
pofuk

Iskreno malo ste me zbunili. Zašto ste dali novac u vecernji?
Ja bih u njezinoj nazočnosti običavao davati novac konobarima, djeci i skitnicama koje bi žicale za pljugu i pivo.

pa dao sam u vecernji kako bih mogao doci u njezinu nazocnost jer sam pretpostavljao da se nikako drukcije nemozemo naci
ona Vam pretpostavljam ide po finim mjestima a ja samo po mravinjacima
pofuk

Neka, neka. Na pravom ste putu.
Vidite, ona strašno voli cvijeće, pogledajte malo bolje fotku, a gdje ima cvijeća ima i mravinjaka.
Ne gubite nadu.

Vidite, ona strašno voli cvijeće, pogledajte malo bolje fotku, a gdje ima cvijeća ima i mravinjaka.
Ne gubite nadu.

…hm…,ipak malo pripazi i udalji novčanik…i mravi vole novčanice… [cool]

Ne gubite nadu.

ako tako ne samo tijesite nego i navodite svoje prijatelje Vi ste okruzeni vrlo uspjesnim ljudima
hvala Vam
p.s. ako smem da Vam ponudim nekakvih 100 evra mesecno pa da budete moj svetionik i svjetlite oko mene pa da me putem ove stranice vodite kroz zivot
unaprijed hvala
pofuk

Ah, morat ću vas napustiti. Kod mene zvone za počinak.

Ne gubite nadu.

…hm…,ipak malo pripazi i udalji novčanik…i mravi vole novčanice… [cool]
[/quote]
…evo ti sad i naš Kardum savjetuje da pazimo na svoj novčanik… [wink]

Ne izokrećite situaciju, molim.
Ipak ste Vi ovdje naša zvijezda vodilja!

New Report

Close