Draga Marija!
Ti znaš da te redko kad kaj prosim, ali sad te prosim tak kak se božek prosi i kak te već jenput moja mati prosila. Prosil te bum samo par sitnici, kaj je tebi pis-of-kejk .
Onda, prosim Te da se noćas naspim onak kak ima biti i da me vura zbudi v 6 vjutro.
Prosim Te i to da mi zutra daš mudrosti da napravim to kaj sam si zacrtal, makar, imam kompletni film v glavi, ali, Ti znaš kak to ide, čovek se navek negde zajebe…. E, pa ja sam čovek, bar se tak računam…
Daj mi i to da sutra odkud krenem da se tam i vrnem celi i v komadu. Na vuru, prosim te, nemoj gledeti!
Evo samo te to prosim pred s’ima ovima koji moje bedastoće čitaju više-manje.
Drugo mi ni ne treba i to bu bila moja briga, a ti sam napravi to kaj te lepo prosim!
U biti, Ti napravi kaj već moraš, a znam da se buš za me’ posekirala
Tvoj MiniBar!
(tolko da znaš, nisam pozabil ono kaj sam obečal, a ti znaš kaj je reč dok ju čovek da)
"Sretni nikad ne razmišljaju o sreći. To je posao za nesretne.
Svi primijete sreću u nesreći, a o nesreći u sreći razmišljaju samo blesavi.
I iskusni…"
Đ.Balašević -Tri posljeratna druga
…vrijedna naša bakicaa…..ni pomicanje vremena joj ne smeta…. [thumbsup]
…vrijedna naša bakicaa…..ni pomicanje vremena joj ne smeta…. [thumbsup]
…a znaš kako je to sa bakicama…te loše spavaju…te bole kosti…te zaboravljaju…a sad sam se sjetila,…i kad je pomaknuto vrijeme…zar nije dobro vrijeme za jedan …. [rolleyes]
…a znaš kako je to sa bakicama…te loše spavaju…te bole kosti…te zaboravljaju…a sad sam se sjetila,…i kad je pomaknuto vrijeme…zar nije dobro vrijeme za jedan …. [rolleyes]
[/quote]
…očito ova bakicaa još ne zaboravlja…..prave stvari…. [wink]
[/quote]
…očito ova bakicaa još ne zaboravlja…..prave stvari…. [wink]
[/quote]
…čak mi niti ne ‘zgleda ko bakica.
Draga Marija!
Ti znaš da te redko kad kaj prosim, ali sad te prosim tak kak se božek prosi i kak te već jenput moja mati prosila. Prosil te bum samo par sitnici, kaj je tebi pis-of-kejk .
Onda, prosim Te da se noćas naspim onak kak ima biti i da me vura zbudi v 6 vjutro.
Prosim Te i to da mi zutra daš mudrosti da napravim to kaj sam si zacrtal, makar, imam kompletni film v glavi, ali, Ti znaš kak to ide, čovek se navek negde zajebe…. E, pa ja sam čovek, bar se tak računam…
Daj mi i to da sutra odkud krenem da se tam i vrnem celi i v komadu. Na vuru, prosim te, nemoj gledeti!
Evo samo te to prosim pred s’ima ovima koji moje bedastoće čitaju više-manje.
Drugo mi ni ne treba i to bu bila moja briga, a ti sam napravi to kaj te lepo prosim!
U biti, Ti napravi kaj već moraš, a znam da se buš za me’ posekirala
Tvoj MiniBar!
(tolko da znaš, nisam pozabil ono kaj sam obečal, a ti znaš kaj je reč dok ju čovek da)
Fala ti lepa na svemu! Nema veze kaj moram iti još jenput.
Ti ipak znaš kaj je i kaj mora biti.
Išel sam, došel sam i opet bum išel…samo da se i vrnem.
..o..,izgleda da južina loše djeluje na našeg profesora…a možda ima i križobolju…a možda je morao i peglati… [rolleyes]
@BAKICAAA
…siguran sam da ovaj “sretnik” što dijeli jedinice (ne samo na ovoj temi) nije prof. pa bi ga stoga trebalo staviti u navodne znakove: “prof”.