Ovdje upišite svoj komentar… [lol] [kiss]
Ovdje upišite svoj komentar… [lol] [kiss]
morem ti reči da si mi se zamerila skroz naskroz….druga Pofuka buš mi zmela kak da nije dosta već zmeten. A to ti je odma za "žutoga"….tek tolko da se znaš ravnati.
Dobro jutro rakijo, zbogom moja pameti!
znaci treba ga zagrliti pa vuči
pofuk
[/quote]
Ja sam čul ovakvu propoved: daklem,
Bili išli ljudi na dalek put i svaki nosil svoj križ. Neko dužega, neko kraćega, neko debljeg, neko tanjeg, ali uglavnom svi su bili tu negde. Jedan čovek, bilo mu je strašno teško vleči križ za sobom i stalno mu je bilo na pameti to kak da se kolko-tolko reši brige da bi mu bilo lakše.
I setil se on, zel pilu i odrezal dobar metar križa i normalno, sad je njemu bilo puno lakše, em ga ni više tolko štopalo i zato je kolko tolko išlo.
I sad je ta ekipa došla do jedne duboke provalije koju nisu mogli prejti sam tak. I onda su ljudi počeli metati svoje križe prek provalije i tak su prešli na drugu stranu. Samo onaj jedan nije mogel prejti jer mu je križ bil prekratki i ni ga mogel prebaciti prek. I tak je ostal sam kak pejs na toj strani.
Znači poanta je (by MiniBar):
Kolko god ti je dugi, i kolko god ti je žmefki, naj ga kratiti jer ti bu kad-tad baš takvi zatrebal.
[wink]
Dobro jutro rakijo, zbogom moja pameti!
…moja bi nona rekla…svaki oltarić,svoj križić… [rolleyes]
to je znaci moja prapranona
pofuk
…pofuk,nešto si danas dobre volje…bit će da je bila dobra terapija… [rolleyes]
ma iskreno nisam oka sklopio
pofuk