Jebate, malo-malo vas čovek ostavi same, kak deca, odma nered ostavite.
Ki bu vrag za vama pospravljal?!
[tongue]
Jačim nas čini ono što dajemo,a ne ono što primamo,
bogatijima nas čini ono što uštedimo,a ne ono što zaradimo…
a.n.
Harte su opet krešile….ali nisu još dosti, još vavek ližen rani, ako ovako bude hodilo i jutra jutro, more bit da će mi i zacelet, a onda bi mogli i veramente ča i prehitit na konto korente, a nonicaaaa ča ti misliš o sen ten šušuron.
Ovo je namjenjeno i frižiderčiću da pokuša prevest svojim rječima [wink]
@Bakar: Ništ te nisam razmel, ali sam 100% ziher da nisi ništ pametnog niti dospomenul. [wink]
Harte su opet krešile….ali nisu još dosti, još vavek ližen rani, ako ovako bude hodilo i jutra jutro, more bit da će mi i zacelet, a onda bi mogli i veramente ča i prehitit na konto korente, a nonicaaaa ča ti misliš o sen ten šušuron.
…kega kaška uji…,taj se i gušterice boji… [rolleyes]
…kega kaška uji…,taj se i gušterice boji… [rolleyes]
[/quote]
Znaš ti, znaš,fanj o tin kačkami, si ti jen’a kačkica? Ma znaš ona lipa ča se more va njedra zet, ma onda a’va mene, bi bilo bolje da san guštericu pačal. [shocked]
Reagirao bih ovdje jednom dubokoumnom mišlju usko vezanom uz temu: Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala, ali sumnjam da bi je tamo pustili pa eto da ne ostanete prikraćeni..
Nakon porcije ćevapa i nekoliko piva svijet izgleda puno ljepši.
Samo smireno.
Skraćeno ss.