…al zato sam u pripremi ribe majstor…i u broju kuharica…imam ih garant više od Karapandže… [cool]
mogli bi se nekako organizirati.ti praviš ručaka ja se pobrinem za desert.. [wink]
volim kuhati,pa onda serviram sa stotinama tanjuriča,zdjelica… ali mrzim kasnije pospremati ,pa suđe itd..
…al zato sam u pripremi ribe majstor…i u broju kuharica…imam ih garant više od Karapandže… [cool]
čestitam! Frutti di mare je uvijek dobrodošlo na stolu. Mada se kod nas na severu više preferira frutti di kotec. [smiley]
…al zato sam u pripremi ribe majstor…i u broju kuharica…imam ih garant više od Karapandže… [cool]
…ah,kod mene srećom pere suđe vozač…kad ne vozi naravno…
mogli bi se nekako organizirati.ti praviš ručaka ja se pobrinem za desert.. [wink]
volim kuhati,pa onda serviram sa stotinama tanjuriča,zdjelica… ali mrzim kasnije pospremati ,pa suđe itd..
[/quote]
[lol]
…al zato sam u pripremi ribe majstor…i u broju kuharica…imam ih garant više od Karapandže… [cool]
mogli bi se nekako organizirati.ti praviš ručaka ja se pobrinem za desert.. [wink]
volim kuhati,pa onda serviram sa stotinama tanjuriča,zdjelica… ali mrzim kasnije pospremati ,pa suđe itd..
[/quote]
nema toga kaj "Dragica" ne opere. [wink]
Kod klipića je jako važno da ti se lijepo digne..ma vidi ga sad, mislim na tijesto,naravno..o tome sve ovisi.. [lol]
Ima još jedna mala tajna velikih majstora. A to je da ih se pokrije s plastičnom folijom, tak da klipići nisu suhi. Za dobar ukus mogu se posipati sa makom ili sezamom.
Ako idemo korak dalje, malo ribane šunke , ali ne previše i nikako ne narezane na šnite, daje "jačinu" klipićima…
[wink]
[/quote]
jako dobro…ak’ budeš trebao posao javi se.. [thumbsup]
…ah,što se ovo dogodilo…pobrkali nam se postovi… [embarass]
hahahha,baš ja gledam sada..ali skužili smo se [wink]
ee ako je,imao je što i vidjeti..
hahahha,baš ja gledam sada..ali skužili smo se [wink]
[/quote]
…a nije nam valjda netko ušao u nickove… [lol]
[/quote]
[lol] [lol] ma vidi opet isti slućaj..hahahha..
Ima još jedna mala tajna velikih majstora. A to je da ih se pokrije s plastičnom folijom, tak da klipići nisu suhi. Za dobar ukus mogu se posipati sa makom ili sezamom.
Ako idemo korak dalje, malo ribane šunke , ali ne previše i nikako ne narezane na šnite, daje "jačinu" klipićima…
[wink]
[/quote]
jako dobro…ak’ budeš trebao posao javi se.. [thumbsup]
[/quote]
Radno mjesto i mjesto rada, uvjeti, radno vrijeme, … plaća – nebitno, ionak se bavim humanitarnim radom. [wink]
Radno mjesto i mjesto rada, uvjeti, radno vrijeme, … plaća – nebitno, ionak se bavim humanitarnim radom. [wink]
takog radnika trebam u ova teška vremena..dobiješ more,sunce,nešto za prigrist ..i zar nisam dobar poslodavac..?
[lol]
Još malo o klipičima… Kod tijesta je važno napraviti grudice malo manje od veličine šake. Zatim, mlinčekom (ovo kaj bakica drži v ruki) tjesto razvaljati tak da ima profil stožca. To je radi toga da klipići budu više u dužinu nego u debljinu. Rolati ih od šireg djela prema užem tak da klipić na vrhu ima "vuheko". Kod pečenja treba voditi računa oko toga da klipiči budu razmaknuti, jer ako se spojiju onda to grdo zgleda. Razdvojeni klipići su zakon!