Pozdrav svima !!
Imam jedno ozbiljno pitanje…pa molim i ozbiljan odgovor.
Putovala bih brodom u USA, gdje naći informacije iz koje nama najbliže luke polazi,koliko dugo traje to putovanje itd…?
Pozdrav svima !!
Putovala bih brodom u USA, gdje naći informacije iz koje nama najbliže luke polazi,koliko dugo traje to putovanje itd…?
to znači da od mene odgovor sigurno neš dobila, makar ga znam… [wink]
Joj da, e ako budeš išla, de se javi, imam jednog frenda tam pa bi mu rado poslal nekaj novaca, malo jajci i špeka, koji metar klobasic….tak da čovek ima. Vidiš kakvo ih je zlo snašlo. Thanks
aha…sad mi tek jasno zašto nas bakicaa časti lijepim mislima i stihovima skoro svakom RANOM zorom…[rolleyes]
gle fakat….meni je tek sad jasno. da nisi rekel celi bi život bil u zabludi. Thanks
Pozdrav svima !!
to znači da od mene odgovor sigurno neš dobila, makar ga znam… [wink]
[/quote]
A za kaj nebum dobila odgovor? Daj reci,tražim i tražim ali ne nalazim ono što mi treba..
A za kaj nebum dobila odgovor? Daj reci,tražim i tražim ali ne nalazim ono što mi treba..
nebrem verovati da bi ti od mene očekivala ozbiljan odgovor (a i bilo ko drugi)
ali budem probal pa možda pomogne:
no uglavnom, taj brod s kojim bi ti išla, zove se inače avijon (avion tak nekak). Stoji ti u zračnoj luci Frankfurt (ili Amsterdam) i ide ti obično na sve strane sveta tak i u USA. Plovidba traje nekih cca 10-12 sati, ali ti slobodno računaj celi dan.. Bar je tak meni. Dok presjedneš, pa si spiješ, pa još nek je ekipa pa se i napiješ…..pa te ne puste na pticu (neznam zakaj)….
Čak dva-tri dana zna to trajati. Je, dva tri dana.
ima još jedna alternativa, a to je da staneš u sueskom kanalu pa da probaš zastopirati koji ovaj ratni brod kaj ti ide na relaciji USA-Perzijski zaljev.
[lol] [lol]
No, ja sam tak stopiral od Vž do Njemačke. Oblekel sam si minicu i na -10 palac i to je to….Ide veruj mi !
nebrem verovati da bi ti od mene očekivala ozbiljan odgovor (a i bilo ko drugi)
ali budem probal pa možda pomogne:
no uglavnom, taj brod s kojim bi ti išla, zove se inače avijon (avion tak nekak). Stoji ti u zračnoj luci Frankfurt (ili Amsterdam) i ide ti obično na sve strane sveta tak i u USA. Plovidba traje nekih cca 10-12 sati, ali ti slobodno računaj celi dan.. Bar je tak meni. Dok presjedneš, pa si spiješ, pa još nek je ekipa pa se i napiješ…..pa te ne puste na pticu (neznam zakaj)….
Čak dva-tri dana zna to trajati. Je, dva tri dana.
[/quote]
nema šanse..ne sjedam u avion ni mrtva…ako ništa,imam puno atp dionica pa bum si zela jedan brod i idem.. [lol]
nema šanse..ne sjedam u avion ni mrtva…ako ništa,imam puno atp dionica pa bum si zela jedan brod i idem.. [lol]
em te razmem. Zato je obavezna oprema dok prvi put ideš na avijon – ploskica (čak dve)
Pitanje: Kak se u Shitvillu veli za helikopter?!
Frflan
[lol] [lol]
(e , de je ona Karla ili Karlo? Ni vrag da se uvredio/la….I molim da se već jenput izjasni oko spola da se ne moram zajebavati s pisanjem. Ak je peder nek veli da je peder i bu dobil mesto u vladi. Ili na Pantofčaku.
Nevjerojatno, ali i ja mrzim avione [angry]
Iju, gle Bakreni se (po)vratio….Zdravo Bakar!
Kak se veli "bakreni" na latinskom?!
CUkreni
Nevjerojatno, ali i ja mrzim avione [angry]
da ti znaš kakvih [thumbsup] ima stjuardesa nebi tak zboril…