Javljaju da je gdin.Pofuk radi ravnoteže nakrcao platinastu plavušu na desno koljeno i uskoro kreće u naturalističko pojašnjenje značenja svog imena.
a dok svoj život živim samom sebi Ja se divim
Od sutra učim Taljanski….
…a da započneš sa hrvatskim za početak… [rolleyes]
ne ponjemajem
I don’t unterstand U
Ich verstehe nicht
Edzglave nerazmem (mađarski)
Dobro jutro rakijo, zbogom moja pameti!
…ništa ti meni nisi poslao…a i moraš se prije toga dokazati…,neću ti ja valjda biti prva… [lol]
Piše mi da mi je zahtjev za prijateljstvom na čekanju kod tebe, a ti si prava Slovenija, vječno ti se neko treba dokazivat.Vitlaš s tim valjkom…i ništa nedaš…bolje bi ti metla pristajala….hehe
I will ask you one question "Do you feel lucky?"
Javljaju da je gdin.Pofuk radi ravnoteže nakrcao platinastu plavušu na desno koljeno i uskoro kreće u naturalističko pojašnjenje značenja svog imena.
…da ih nije nakrcao na Atlansku…,onda im nema spasa,a i puše jako jugo… [lol]
ne ponjemajem
I don’t unterstand U
Ich verstehe nicht
Edzglave nerazmem (mađarski)
Where do you come from?
Bakre, posveti se ti vodici.
Bih ali je više nema…Maminjo…
…ništa ti meni nisi poslao…a i moraš se prije toga dokazati…,neću ti ja valjda biti prva… [lol]
Piše mi da mi je zahtjev za prijateljstvom na čekanju kod tebe, a ti si prava Slovenija, vječno ti se neko treba dokazivat.Vitlaš s tim valjkom…i ništa nedaš…bolje bi ti metla pristajala….hehe
[/quote]
…al ti jezičak brzo izlazi… [wink]
[/quote]
Preletel je granicu …sad je v austriji.
Dobro jutro rakijo, zbogom moja pameti!