Drugi postovi su pusti, ljudi jel i dalje ližete rane ili kujete planove za sutra?
Kolege mi javljaju da je viđen zavaljen s cigarom u čubama kako pridržava za bedra mladu crnku bujnog dekoltea u svom krilu. Navodno mačka ima strašno mazan pogled i zavodljiv osmjeh kojeg ne skida s punih usana šapučući dragom nam kolegi nježno na uho.
Izgleda da i Poštovani, kao i burza, raste… ..prema pričama…
Kolege mi javljaju da je viđen zavaljen s cigarom u čubama kako pridržava za bedra mladu crnku bujnog dekoltea u svom krilu. Navodno mačka ima strašno mazan pogled i zavodljiv osmjeh kojeg ne skida s punih usana šapučući dragom nam kolegi nježno na uho.
Izgleda da i poštovani, kao i burza, raste prema pričama…
…eto ti ga na…,a mi ga još i žalimo… [shocked]
Koliko moram imat prijatelja da bi mi se pojavila sličica sa silueto čovječuljka između slikice sa dječim digitronom (made in Istra) i jarko zelene zvijezdice?
Izgleda da i poštovani, kao i burza, raste… ..prema pričama…
S Ivanom ? ma vidi ti njega,a ovdje nam nešto kuka.. [lol]
Pula dobila parnicu protiv MP Thompsona, da li i to utiče na TA i ZSE? [wink]
uh, al im je bilo teško….
Ah, takav je naš prijatelj… uvijek spreman nesebično se davati i riskirati za druge..
Mare-mar jesi li i ti u DDI?
joj,sad bih ti nešto rekla ali suzdržati ču se…hahahahha…
Koliko moram imat prijatelja da bi mi se pojavila sličica sa silueto čovječuljka između slikice sa dječim digitronom (made in Istra) i jarko zelene zvijezdice?
…pitaj moderatora… [rolleyes]