ee, vi se sad malo previše skrenuli u desno..riječ je bila o danu Republike i pionirima [lol]
je , da se MiniBar pofali….prije puuuno let, v to doba negde cirka +- par dana je
napravljen idejni plan za MiniBar i položena konstrukcija [wink]
ee, vi se sad malo previše skrenuli u desno..riječ je bila o danu Republike i pionirima [lol]
…u pravu si mare.mar….,al je vrijeme ručka ili poslije ručka pa zastranismo… [smiley]
kod nas se tolko nije drmalo po rakiji, ali zato kuhanog vina nije falilo. [wink]
Koja mrtva burza?! Jedino burza rada, a i to je došlo tek kasnije, ili?!
a kod nas je uvijek bila kuhana rakija i medenica ujutro spremna..tamooko 05h se počelo skupljati drušvo ,muškarci pili čistu rakiju a žene medenicu..kasnije se kuhalo vino..
ma koja vražja burza, ni novca nije bilo i nekako svejedno svi dobro živjeli..a danas ? Isto je kolinje nekako u to vrijeme ali više ne željno očekivano več samo da se tog posla riješiti..sve na brzinu…ništa više nema čari.Sve se gleda kroz računicu..
je , da se MiniBar pofali….prije puuuno let, v to doba negde cirka +- par dana je
…e,vidi se da si već tada imao poduzetničkog dara…
No, kolinje su uvjek išle skupa s 29-tim. Isto ko i frezanje goric (vinograda).
Burza – fućkaš burzu!
zar i ti?pa čestitam i tebi [wink] kod mene je mala_mare tih dana isplanirana i dobro uspjela [lol]
i kog vraga če nam burza,ma tadašnji naš ulog je bio najprofitabilniji [thumbsup]
kod nas se tolko nije drmalo po rakiji, ali zato kuhanog vina nije falilo. [wink]
Koja mrtva burza?! Jedino burza rada, a i to je došlo tek kasnije, ili?!
a kod nas je uvijek bila kuhana rakija i medenica ujutro spremna..tamooko 05h se počelo skupljati drušvo ,muškarci pili čistu rakiju a žene medenicu..kasnije se kuhalo vino..
ma koja vražja burza, ni novca nije bilo i nekako svejedno svi dobro živjeli..a danas ? Isto je kolinje nekako u to vrijeme ali više ne željno očekivano več samo da se tog posla riješiti..sve na brzinu…ništa više nema čari.Sve se gleda kroz računicu..
[/quote]
je , danas dojde mesar, obavi svoje za 3-4 sata. Posle se naločeju viskija kak drvlje, meso na stol i nek čeka jutro. …
…e,vidi se da si već tada imao poduzetničkog dara…
[/quote]
Ne ja…..moj pape! [lol]
[/quote]
ups..i ja skužila da si ti ulagao [lol]
…ah,a kod mene brudet danas za ručak…mogla sam bar sarmu za sjećanje… [smiley]
a vidi,ja imam večeras feštu..pa navratite [wink]