Službeno je,
Svi ste popucali kak kokice na vrelom ulju
vjeko, ne se mešati….
Jeste li primjetili da su ljudi puno druželjubiviji,kulturniji i tolerantniji kad burza raste…?
U zadnje vrijeme je jako puno izražena netolerancija,nekultura, vrijeđanje…morat ćemo pod hitno reagirati u min.kulture da srede burzu ,ineće odosmo svi i sa moralom u bananu.. [embarass]
pusti sad, Mare, burzu….Vrag ju zel, ionak je pušiona z njom ili bez nje….
Jeste li primjetili da su ljudi puno druželjubiviji,kulturniji i tolerantniji kad burza raste…?
U zadnje vrijeme je jako puno izražena netolerancija,nekultura, vrijeđanje…morat ćemo pod hitno reagirati u min.kulture da srede burzu ,ineće odosmo svi i sa moralom u bananu.. [embarass]
[/quote]
nema problema, mislila sam da je burza uzrok ovom..ali ne miješam se i sve vas lijepo pozdravljam…
ciao [bye]
puk, puk,
je li, minibare?
A gdje to?
Reci pa da saznam koliko još neznam.
Dobro kažeš krhko je znanje.
Ja sam uvijek spreman na doškolovanje i usavršavanje!
[/quote]
nema problema, mislila sam da je burza uzrok ovom..ali ne miješam se i sve vas lijepo pozdravljam…
ciao [bye]
[/quote]
Daj nejdiiiiiii!!!!!!
Ni vrag da dečki vode protiv dekli 1:0 ?!
Bakica, ko je divlji?
Minibare zar nisi ti hladno malo spremište cuge? Ugodno rasvjetljeno.
Cure nikad ne gube one uvijek mogu potegnut kad dečki stanu. Zato oprezzzzz.