"Ako naiđeš na čovijeka sa kojim vrijedi govoriti i ne govoriš, izgubio si čovijeka. Kad naiđeš na čovijeka s kojim ne vrijedi govoriti i govoriš, izgubio si riječi. Mudar čovijek ne gubi ni čovijeka ni riječi"
Konfucije
"Ako naiđeš na čovijeka sa kojim vrijedi govoriti i ne govoriš, izgubio si čovijeka. Kad naiđeš na čovijeka s kojim ne vrijedi govoriti i govoriš, izgubio si riječi. Mudar čovijek ne gubi ni čovijeka ni riječi"
Konfucije
Pošto ja vas ne želim izgubiti ,progovorih
DOBRO JUTRO SVIMA !!!
[img]http://www.puturist.com/images/galleries/200-200/518e3b47-4353-43a3-b450-cec7a165234c-turska%20kava.jpg[/img]
"Onda je otac rekao: pamti, nesreća je što kod nas niko ne misli da je na pravom mjestu, i svako svakome je mogući suparnik; ljudi preziru one koji ne uspiju, a mrze one koji se uspnu iznad njih; navikni se na prezir ako želiš mir, ili na mržnju ako pristaneš na borbu. Ali ne ulazi u okršaj ako nisi siguran da ćeš oboriti protivnika. Ne upiri prstom na tuđje nepoštenje ako nisi dovoljno jak da to ne moraš dokazivati."
Meša Selimović, Derviš i smrt
krasno ali da li moze neki tekst koji je prikladan kad idem fulirati zenskama,jer se neznam upucavati
moje upucavanje se svodi samo na fulir ,fulir i to je to
pofuk
Konfucije
danas ja sjedim za kompom i promatram tu izjavu naseg dragog kolege Konfucija
i promatram ja sta je on rekao i promatram,promatram……opet nista,promatram,razmisljam,analiziram ,stavljam u grafove ……i….i……I????????
mislim si ja mozda si je dao taj nickname jer je malo konfuzan sav
normalno da je to sve kod njega konfuzno jer je danas u ovo surovo vrijeme sve teze naici na čovjeka
pofuk
gosn. Pofuk, obećaste tulum sinoć…..pa šta bi??
Tri bogatstva imam koja odavno čuvam:
Prvo je ljubav,
Gospodarstvo je drugo,
Treće je smjernost.
Zaljubljen, mogu hrabar biti,
Štedljiv, mogu darežljiv biti,
Ne drznuvši se, prvi na svijetu biti,
Tko god je hrabar a ne ljubi,
darežljiv a ne štedi,
vladar a smjeran nije,
taj ravno u smrt ide.
Lao Tse
i Ludjak u suradnji
Evo jedne moje svježe…
Najljepša je bjela
djevojka sa sela…
A ja sam tako gord
kupio mi čača
plavi traktor Ford…
selom pjesma ori
mene bijela voli….
[img]http://img2.imagetitan.com/img2/small/16/16_traktorfordtf.jpg[/img]
[thumbsup] [wink]
Evo jedne moje svježe…
Najljepša je bjela
djevojka sa sela…
A ja sam tako gord
kupio mi čača
plavi traktor Ford…
selom pjesma ori
mene bijela voli….
[img]http://img2.imagetitan.com/img2/small/16/16_traktorfordtf.jpg[/img]
[thumbsup] [wink]
a ja volim plavog dečka
a on mi se nešto nečka
kaže neče plavušu
jer voli garavušu..
ma daj momče mučni glavom
oženi se curom plavom…
i ne budi tako gord
kupit ču ti traktor Ford… [lol]
gosn. Pofuk, obećaste tulum sinoć…..pa šta bi??
pa kaj niste vidjeli tulum u toku dana na burzi i takav je raspasoj bio da je potrajo do danas a i pitanje kad ce prestati
pofuk