Sotona se vratila.
Istinita prica. [embarass]
[angry] Da,vidjeh ga kako ulazi u gradsku palaču…vražji plan nam kuju [lol]
Zgubi, care, pa suzdrži tog vraga malo…a kad je pravo vrime pusti ga… ali ne uvik, jer će se umorit i onda neće bit ni vražičak a kamoli vražetina… [rolleyes] [lol] [angry]
A čini se i cenzura te popriko gleda…a kako će mo te posatavit za moderatora? Oni traže one koji "vagaju" tamo amo..znaš ono, dobar-loš-zao…
[/quote]
Vidiš da ga je i ona vidjela,odo sad u podrum .
A čini se i cenzura te popriko gleda…a kako će mo te posatavit za moderatora? Oni traže one koji "vagaju" tamo amo..znaš ono, dobar-loš-zao…
Ja nikad ne idem protiv istine. [angry]
[/quote]
Vidiš da ga je i ona vidjela,odo sad u podrum .
[/quote]
A što si ti tako prestrašen..nije valjda da se sotone plašiš u ovom đavoljem gnijezdu???? [lol]
Ja nikad ne idem protiv istine. [angry]
[/quote]
a istina je……….
Ne znam,negdje između srece i nesrece a opet blize sreci jel daje duši olakšanje ma kakvo bilo.
Nije lako doć do tog saznanja,a opet i kad dođeš do tog saznanja ne mora nužno vodit ispunjenju sna,jel gubljenje sna vodi u realnost ,koja opet vodi vecinom puta u depresiju.To opet vodi k lažnoj nadi a Nada je kurva i samo ti oduzima vrijeme, te te opet vodi u snove koji te odvlace od realnosti i vode ………………………………………..u zacarani krug zivota.
hihiih netko zao prošao i ispucao kvotu na Zgubiju 3×1
sotonsko djelo [angry]
Ne znam,negdje između srece i nesrece a opet blize sreci jel daje duši olakšanje ma kakvo bilo.
Nije lako doć do tog saznanja,a opet i kad dođeš do tog saznanja ne mora nužno vodit ispunjenju sna,jel gubljenje sna vodi u realnost ,koja opet vodi vecinom puta u depresiju.To opet vodi k lažnoj nadi a Nada je kurva i samo ti oduzima vrijeme, te te opet vodi u snove koji te odvlace od realnosti i vode ………………………………………..u zacarani krug zivota.
svaka čast. ovo ću zapisati.najradije bih to stavio u potpis ali ne stane