i jednom kunom mozete pomoci
najdraza baka ili ti majka od SENEKE pardon SEKE TUDJMAN
pofuk
[/quote]
A zašto kunom kad ona ima eure [sealed]
[/quote]
sad ima eure ali kada je bila ta legendarna kampanja ,koju bi ja stavio na prvu godinu ekonomskog faksa na predmet osnovne ekonomije ,onda joj je bila dosta i kuna
pofuk
Ljudi pa zašto se stalno svađate i vrijeđate….ljubav je najvažnija….ja sam zavolio jednu posebnu ženu ovdje [tongue]
Ajmeee,ma meni je tebe žao..kud si zavolio jednu ženu preko neta,to još ovdije na poslovnom…pa tu su žene proračunate,gledaju samo profit… [lol]
O Marice moja zar ne znaš da se može nekog zavoljeti i tako [rolleyes]….ja to bar kažem javno a neki bi isto to htjeli ali se ipak ne usuduju reci….pa najprije je ipak prijateljska ljubav a ako bi bilo nešto više ipak bi te trebao upoznati prije….a tome se jako nadam [proud]
…pa tu su žene proračunate,gledaju samo profit… [lol]
Mene to ne smeta imam i ja nešto novaca na strani [wink]
ovime putem zelim madoooonni srecan 50 rodjendan i porucujem onom dragome liku ričiju da se javi za kafu pa da ga spojim sa kusturicom da naprave film o onom kretenu od doktora dabic david dragana
pofuk
da i kakva bi to bila cestitka madoni da joj ne posvetim jednu muzicku numeru
pofuk
O Marice moja zar ne znaš da se može nekog zavoljeti i tako [rolleyes]….ja to bar kažem javno a neki bi isto to htjeli ali se ipak ne usuduju reci….pa najprije je ipak prijateljska ljubav a ako bi bilo nešto više ipak bi te trebao upoznati prije….a tome se jako nadam [proud]
a znam,znam… [embarass]
cujte da li mozda ko zna ko sad leci one pacijente od dr.dabica??????
dr.Mladić,ali neuspješno…vidi se da su ljudi bili prekinuti u pola terapije,pa sad tumaraju uokolo k’o obezglavljeni [lol] ma ima nas i ovdje na formu iz te grupe [tongue]
imade tu nas puno što se nadamo neče valjda bit samo nadamo jarane moj [tongue]