Virtualna zajednica

Naslovnica Forum Razno Ležerno… Virtualna zajednica

Nije siromašan onaj ko ima malo, nego onaj ko želi više.

Seneka

i jednom kunom mozete pomoci
najdraza baka ili ti majka od SENEKE pardon SEKE TUDJMAN
pofuk
[/quote]
A zašto kunom kad ona ima eure [sealed]

Nije siromašan onaj ko ima malo, nego onaj ko želi više.

Seneka

i jednom kunom mozete pomoci
najdraza baka ili ti majka od SENEKE pardon SEKE TUDJMAN
pofuk
[/quote]
A zašto kunom kad ona ima eure [sealed]
[/quote]
sad ima eure ali kada je bila ta legendarna kampanja ,koju bi ja stavio na prvu godinu ekonomskog faksa na predmet osnovne ekonomije ,onda joj je bila dosta i kuna
pofuk

Pa prebaci se u sadašnje vrijeme….malo si u zaostaku [lol]

Ljudi pa zašto se stalno svađate i vrijeđate….ljubav je najvažnija….ja sam zavolio jednu posebnu ženu ovdje [tongue]

Ajmeee,ma meni je tebe žao..kud si zavolio jednu ženu preko neta,to još ovdije na poslovnom…pa tu su žene proračunate,gledaju samo profit… [lol]

Ima ljudi koji od svog bogatstva nemaju ništa osim straha da će ga izgubiti.

O Marice moja zar ne znaš da se može nekog zavoljeti i tako [rolleyes]….ja to bar kažem javno a neki bi isto to htjeli ali se ipak ne usuduju reci….pa najprije je ipak prijateljska ljubav a ako bi bilo nešto više ipak bi te trebao upoznati prije….a tome se jako nadam [proud]

…pa tu su žene proračunate,gledaju samo profit… [lol]

Mene to ne smeta imam i ja nešto novaca na strani [wink]

ovime putem zelim madoooonni srecan 50 rodjendan i porucujem onom dragome liku ričiju da se javi za kafu pa da ga spojim sa kusturicom da naprave film o onom kretenu od doktora dabic david dragana
pofuk
da i kakva bi to bila cestitka madoni da joj ne posvetim jednu muzicku numeru
http://www.youtube.com/v/v5KktUqCeik&hl=en&fs=1"> name="allowFullScreen" value="true">http://www.youtube.com/v/v5KktUqCeik&hl=en&fs=1" type="application/x-shockwave-flash" allowfullscreen="true" width="425" height="344">
pofuk

cujte da li mozda ko zna ko sad leci one pacijente od dr.dabica??????

O Marice moja zar ne znaš da se može nekog zavoljeti i tako [rolleyes]….ja to bar kažem javno a neki bi isto to htjeli ali se ipak ne usuduju reci….pa najprije je ipak prijateljska ljubav a ako bi bilo nešto više ipak bi te trebao upoznati prije….a tome se jako nadam [proud]

a znam,znam… [embarass]

dr.Mladić,ali neuspješno…vidi se da su ljudi bili prekinuti u pola terapije,pa sad tumaraju uokolo k’o obezglavljeni [lol] ma ima nas i ovdje na formu iz te grupe [tongue]

imade tu nas puno što se nadamo neče valjda bit samo nadamo jarane moj [tongue]

dr.Mladić,ali neuspješno…vidi se da su ljudi bili prekinuti u pola terapije,pa sad tumaraju uokolo k’o obezglavljeni [lol] ma ima nas i ovdje na formu iz te grupe [tongue]
[/quote]

dobro ti mare primečuješ [wink]

New Report

Close