Podpična ,ljepo mjestašce veli,mora da joj nije dobro,tamo ima samo farma krava i nova cesta.
Eee da ima krava bilo bi dobro..ali Potpićan ima i
Rockwool Adriatic d.o.o. – Tvornica za preradu kamene vune koja se nalazi usred jedine poljoprivredne doline u širem prostoru Istre, iznad velikog i nadasve značajnog izvora pitke vode od velikog značaja za Potpićan i širu okolicu.
Podpična ,ljepo mjestašce veli,mora da joj nije dobro,tamo ima samo farma krava i nova cesta.
Rockwool Adriatic d.o.o. – Tvornica za preradu kamene vune koja se nalazi usred jedine poljoprivredne doline u širem prostoru Istre, iznad velikog i nadasve značajnog izvora pitke vode od velikog značaja za Potpićan i širu okolicu.
[/quote]
eto mare sve kuži …pa ninna je otišla poslovno… valjda je dobar posao sklopila kad je tak zadovoljna [wink]
uf,kako sam imala naporan dan.
možda pomogne jedno osvježenje ?
[img]http://tbn0.google.com/images?q=tbn:qG2PvEudwmmvJM:http://www.nice.hu/kepek/koktel3.jpg%5B/img%5D
[/quote]
eto mare sve kuži …pa ninna je otišla poslovno… valjda je dobar posao sklopila kad je tak zadovoljna [wink]
[/quote]
samo se nadam da ne napravi dobar posao ali na našu štetu.. [angry]
jer ovo što ova tvornica radi je eko-katastrofa za nas..
kakve su ti to utakmice na rolama. rollerball? [huh]
šta se tibona mješaš neznaješ ti ništa o tim tekmama [angry]
[/quote]
vidija bi ja tebe na karte ili na balote. niko me nije još dobija u trišeti
[/quote]
vidija bi ja tebe na karte ili na balote. niko me nije još dobija u trišeti
[/quote]
glavno meni da jadobijem mirsadusve drugo brale net ti budje