vi svi ovdje šta pišete na ovoj temi bi trebali otvorit natječaj za glupana godine
vi svi ovdje šta pišete na ovoj temi bi trebali otvorit natječaj za glupana godine
dobar [thumbsup]
predlažem te za prvog kandidata [lol]
…alo ekipa….vidim da je sa poslovnim opet sve u redu…pozdravljam vas sve iz Svedske…. [kiss]
…a vidi Bakicaaa nam svijetom luta…želim ti ugodan provod i ne misli na nas več uživaj [proud]
…alo ekipa….vidim da je sa poslovnim opet sve u redu…pozdravljam vas sve iz Svedske…. [kiss]
…a vidi Bakicaaa nam svijetom luta…želim ti ugodan provod i ne misli na nas več uživaj [proud]
[/quote]
…bome uzivam..,al bole me noge za poludit…al lijepo vas se sjetit i u Skandinaviji…dragi moji virtualni prijatelji… [smiley]
[/quote]
…bome uzivam..,al bole me noge za poludit…al lijepo vas se sjetit i u Skandinaviji…dragi moji virtualni prijatelji… [smiley]
[/quote]
…tako treba,samo uživaj..pa nisi valjda od Bavarske do Švedske pješačila ? [wink]
[img]http://img297.imageshack.us/img297/6910/coffeexu7.gif[/img]
dobar [thumbsup]
predlažem te za prvog kandidata [lol]
[/quote]
Nasmijala si me do suza!!!! [lol] [lol] [lol]
[/quote]
…drago mi je da sam jutros uspjela nekoga nasmijati…
[smiley]
Mare ,kak bi ja dosl kod tebe na more ?
Dosl bi i ponel pajceka,pa bumo ja ,ti i tvoj decec lepo objedovali.
Posle bumo bacili sexs u troje.
..ovo sa pajcekom i nije loša ideja, samo sumnjam da bi nakon toga bilo išta od sexa [lol]