…Mirsada,daj ti spremi jedne urmašice za put…odmah će čovjek biti bolje volje…ako nemaš vremena,može i jedna krompiruša… [proud]
Ja nemam pojma o kuhanju,da se ne lažemo.
Odem kod mame i to je to. [undecid]
[/quote]
Jel’ znas barem noge pratI?
[smiley] [smiley] [smiley] [smiley]
Hm,širok je pojam kuhanje,nije kuhanje samo nesto zbrzat.
Tako da stroganof ili tako nesto nebi islo,sto se tice ženskosti u to sam se baš danas uvjerila da jesam 100% ,nesto me na to podsjetilo.
Bosanka u nekim korijenima da.
Brentos.. jel vi znate obrisat nos ?
Da vas sutra povedem u školu ?
Hm,širok je pojam kuhanje,nije kuhanje samo nesto zbrzat.
Tako da stroganof ili tako nesto nebi islo,sto se tice ženskosti u to sam se baš danas uvjerila da jesam 100% ,nesto me na to podsjetilo.
Bosanka u nekim korijenima da.
Brentos.. jel vi znate obrisat nos ?
Da vas sutra povedem u školu ?
Mislim gle ak ne znas napraviti urmasice, pituljice, tufahije, burek i slicno onda si beskorisna
[/quote]
Jel’ znas barem noge pratI?
[/quote]
a guzcu?
[huh]
Tebi treba rob,bolje bit beskorisna nego rob.
Definitivno bolje beskorisna.
Pa cuj trebal bi jednu robinju od sutra pa na jedno 3 tjedna. Hrana i smjestaj osigurani, vidjet ces svijeta a jedini posao ti je da mi teglis fotic i stalak. Jesi za? Ne moras znat kuhat, al je pozeljno da bar znas sajbu na autu oprat kak spada.
Alien sretan ti put i vrati se sa lijepim fotkama skandinavaca…prošli put su bile samo žene [huh]….a Karlu čemo več mi zabavljati da neče bez veze trošiti rupčiče [sealed]
Alien sretan ti put i vrati se sa lijepim fotkama skandinavaca…prošli put su bile samo žene [huh]….a Karlu čemo več mi zabavljati da neče bez veze trošiti rupčiče [sealed]
Tnx Mateja
[smiley]