Nego, jeste cure pripremie maramice? [wink]
Aliene sam ti provociraj …….. [tongue]
[/quote]
da možda i on ponese koji paketić dok dojde u krizu [proud]
[/quote]
Moguće da je već potrošio preko nekoliko paketića maramica,
pa provjerava da li se samo on tak’ osjeća ili …. [cool]
[/quote]
[/quote]
Ja furam lijevak i kanister pa ak dobijem napadaj ridanja da skupljene suze mogu pretociti u ono za pranje sajbe [smiley]. Jaooooo luuuud sam daanaaas
…Mirsada,daj ti spremi jedne urmašice za put…odmah će čovjek biti bolje volje…ako nemaš vremena,može i jedna krompiruša… [proud]
[/quote]
[/quote]
Moguće da je već potrošio preko nekoliko paketića maramica,
pa provjerava da li se samo on tak’ osjeća ili …. [cool]
[/quote]
već je jučer jecal a sad tu glumi [lol]
…Mirsada,daj ti spremi jedne urmašice za put…odmah će čovjek biti bolje volje…ako nemaš vremena,može i jedna krompiruša… [proud]
taman dojdemo k sebi…krečeš i ti [undecid]
već je jučer jecal a sad tu glumi [lol]
Ne moraš baš sve reći …. reputaciju ćeš mu pokvariti …. [lol]
gojko dragi…ratne sjekire nije ni bilo…samo spontana žestoka reakcija…zahvaljujući nekom dragom uspješno prevaziđena…..matejina ljutnja nije usmjerena na trešnjevačke mališane…ona pripada nekom sasvim drugom…. ima je još samo u trenucima slabosti i ubrzo će od nje nestat svaki trag…….za ninu znam sigurno da čeka najavljeni burek…uz sve ove pružene ruke…da se ti nama gojko ne rastopiš [proud]
Znaš da se obećanja brzo zaborave ….. Sjeti se samo dbaričevića …… [sad]
[/quote]
pak organiziraj ti sama taj burek…tebi rezevacije ionak idu jako dobro ako neko hoće da se sastanak ne održi [lol]
pak organiziraj ti sama taj burek…tebi rezevacije ionak idu jako dobro ako neko hoće da se sastanak ne održi [lol]
[/quote]
Joj Karla sada će pomisliti da su se forumašice virtualno okupile ….. [lol]
Znaš da meni nije nikada bio problem nešto organizirati i rezervirati …. [rolleyes]