Nije se valjda na mene naljutila ?
ili sam ja upala ovdje ko svemirac [undecid]
svaka žena se objeručke prihvača…pa makar bila i tak lijepa kak ti [lol]
Nije se valjda na mene naljutila ?
ili sam ja upala ovdje ko svemirac [undecid]
Ja sam bila ljuta na neke osobe koje sam upoznala i mislila da su jako dobre a sad sam shvatila da tome ipak nije tako…inače se ja ne ljutim puno, vidjet češ to sa vremenom… a da bi bila na tebe ljuta ….pa zbog čega opet tako razmišljaš kad nismo do sad još ništa ni komunicirale [huh]
[emo_cool]
Ma da sam ja ova na slici ………………………daleko bi bila os P.D
Nije važno kakva si na vanka, važno nam je kakvo ti je srce [thumbsup]
[emo_cool]
Cudna klima OVĐE vlada,svi ste nekako povezani ,malo se kudite pa mirite.
Ne kuzim ja ovo,ljutite se na nekog pa opraštate ,uf ipak sam ja polu Bosanka…………. [rolleyes]
Ma da sam ja ova na slici ………………………daleko bi bila od P.D
da si ova sa slike sigurno bi bila….a da si ovaj..opet nije važno…glavno da se mi samo nasmijemo skupa [wink]
Ne kuzim ja ovo,ljutite se na nekog pa opraštate ,uf ipak sam ja polu Bosanka…………. [rolleyes]
Tako je zanimljivije…shvatit češ ti sa vremenom nemaj brige [wink]
[emo_cool]
zdrava svađa uvijek rađa slatkim pomirenje…to valjda već znaš i sama [proud]
Nego, jeste cure pripremie maramice? [wink]
već je poluprazan paket od sto….a kaj tek sutra [cry]
gojko dragi…ratne sjekire nije ni bilo…samo spontana žestoka reakcija…zahvaljujući nekom dragom uspješno prevaziđena…..matejina ljutnja nije usmjerena na trešnjevačke mališane…ona pripada nekom sasvim drugom…. ima je još samo u trenucima slabosti i ubrzo će od nje nestat svaki trag…….za ninu znam sigurno da čeka najavljeni burek…uz sve ove pružene ruke…da se ti nama gojko ne rastopiš [proud]
Znaš da se obećanja brzo zaborave ….. Sjeti se samo dbaričevića …… [sad]
Iskustvo - ime koje čovjek daje svojim greškama