Virtualna zajednica

Naslovnica Forum Razno Ležerno… Virtualna zajednica

jel…pa stalno mi pišeš nekaj suprotno….kaj to znači da ja ipak nisam dobro društvo [cool]

A Karla, pa ne moram valjda i tebi objašnjavati…………… [lol]

Iskustvo - ime koje čovjek daje svojim greškama

Popila je izgleda pa brka redoslijed rijeci [lol]

Hahahahahhahahahh
Kao teško ti se naći u tom redoslijedu riječi [tongue]

jel…pa stalno mi pišeš nekaj suprotno….kaj to znači da ja ipak nisam dobro društvo [cool]

A Karla, pa ne moram valjda i tebi objašnjavati…………… [lol]
[/quote]

nama je dvema sve jasno ko dan …..ti mene pomlađuješ a ja tebe valjda kvarim…tak bar ti veliš [lol] [shocked]

nama je dvema sve jasno ko dan …..ti mene pomlađuješ a ja tebe valjda kvarim…tak bar ti veliš [lol] [shocked]

Opet si nešto pobrkala….. mi smo dobro društvo koje kvari nekima loše navike [wink]

p.s. spremna sam na atak [lol]

sad će asko uletit pa ga buš imala [lol] …ma šalim se …dobar je on ko kruh …kak i mi [lol]
zapravo ti nina vidim već fali malo fajta…ja sam danas već svoje odradila s čarugom [rolleyes]

Atak na batak? [smiley]

sad će asko uletit pa ga buš imala [lol] …ma šalim se …dobar je on ko kruh …kak i mi [lol]
zapravo ti nina vidim već fali malo fajta…ja sam danas već svoje odradila s čarugom [rolleyes]
[/quote]

Karla pošto si međimurka a ja nekaj kužim međimurskog ali slabo vidim: jesi ti to imala fajt s čmrgom ili čarugom kaj piše? [lol]

@ninna i cure bez ljutnje

Bogat si tek kad imaš nešto što nikad ne bi mogao kupiti novcem! (Brooks)

ups…

Bogat si tek kad imaš nešto što nikad ne bi mogao kupiti novcem! (Brooks)

@ninna i cure bez ljutnje

[lol] [lol]

Baš si neozbiljna [lol]

Atak na batak? [smiley]

Hm, batak? Šta je to? [smiley]

New Report

Close