Poezija je ko proljev – kad jednom krene nikak da stane [lol]
potrebno je i jedno i drugo jer zna donijeti olakšanje [wink]
U tišini noći često bih poželjela samo nekoliko riječi ljubavi
od jednog čovjeka, a ne pljesak tisuće ljudi.
J. Garland
[thumbsup]
dobro vam jutro !!!!!!!!!!
Neka vam ovaj dan bude ugodan i uspješan..i baš slućajno naiđem na ovu izreku pa rekoh da ju podijelim s vama…
"Postoje dobrovoljni davaoci krvi; nemojmo je stoga piti svojim bližnjima. "
genijalno mare…samo kak to strpat u neke glave već prepune znanja [lol]
…evo nešto za multinicka…
Nisam baš neki dobar čovjek
“Kao što vam bilo tko može reći, nisam baš neki dobar čovjek, ne znam za tu riječ. Oduvijek sam se divio nitkovima, zlikovcima, kurvinim sinovima. Ne dopadaju mi se svježe obrijani momci s kravatama i dobrim poslovima. Volim očajnike, ljude sa polomljenim zubima. I isčašenim umovima i tragičnim sudbinama. Oni me zanimaju. Uvijek su puni iznenadjenja i energije. Takodje volim i ništarije, kao i pijane kurve što psuju pocijepanih čarapa i lica sa razmazanom šminkom. Više me zanimaju perverznjaci nego sveci. Mogu da se opustim uz skitnice jer sam i sam skitnica. Ne volim zakone, moraliziranje, reilgije, pravila. Ne volim da me društvo oblikuje.”
Charles Bukovski
Bravo Bakice
I samo postoji taj trenutak
Kada čovjek dublje zagleda u dušu svijeta lako shvati da na svijetu uvijek postoji jedna osoba koja čeka onu drugu,bilo to nasred neke pustinje ili nasred nekog velikog grada…
I kada se te osobe sretnu i njihovi pogledi se sretnu,sva prošlost i sva budućnost gube svaki značaj…i samo postoji taj trenutak…
Paulo Coelho- Alkemičar
Za virtualnu zajednicu…by D.G. & R.W.
"Wish You Were Here"
So, so you think you can tell Heaven from Hell,
blue skies from pain.
Can you tell a green field from a cold steel rail?
A smile from a veil?
Do you think you can tell?
And did they get you to trade your heroes for ghosts?
Hot ashes for trees?
Hot air for a cool breeze?
Cold comfort for change?
And did you exchange a walk on part in the war for a lead role in a cage?
How I wish, how I wish you were here.
We’re just two lost souls swimming in a fish bowl, year after year,
Running over the same old ground.
What have you found? The same old fears.
I kada se te osobe sretnu i njihovi pogledi se sretnu,sva prošlost i sva budućnost gube svaki značaj…i samo postoji taj trenutak…
Ista ti je situacija kad se 2 auta sretnu u frontalnom sudaru. Sva proslost, a nadasve buducnost gube svaki znacaj [smiley]