Četiri anđela
Drevna legenda kaže kako su Bogu nakon stvaranja svijeta prišla četiri anđela.
Prvi ga je upitao: Kako si to učinio?
Drugi: Zašto si to učinio?
Treći: Mogu li ti pomoći?
Četvrti: Koliko to vrijedi?
Prvi je anđeo bio znanstvenik,
drugi filozof,
treći altruist,
a četvrti trgovac.
Peti je anđeo, prepun divljenja, promatrao stvoreni svijet. Na koncu je zanosno počeo pljeskati.
Bio je to anđeo mistik.
evo da razrjesimo i tu dvojbu oko petog andjela da nebude misterije vise za sva vremena
to sam bio ja,pofuk
tako da je to zapravo prica o bogu 4 andjela i jednom vragu
pofuk
Jedanaest minuta
Jedina naša duboka i iskrena želja jeste da se približimo nekome.Od tog trenutka počinju da se sklapaju veze,muškarac i žena ulaze u igru,ali ono što se desi prije toga-privlačnost koja ih je spojila-to je nešto što je nemoguće objasniti.To je nepatvorena želja,u najčistijem obliku.I dok je ta želja još u čistom obliku,muškarac i žena se zaljubljuju u život,proživljavaju svaki trenutak,s punom predanošću i sviješću,iščekujući neprestano pravi čas za objavu posvećenja.Osobe u tom stanju ne osijećaju nikakvu žurbu,ne ubrzavaju dogadjaje nepromišljenim postupcima.Znaju da će se dogoditi ono što je neizbježno,da istina uvijek nadje način da se ispolji.A kad kucne čas,ne oklijevaju,ne propuštaju priliku,ne gube nijedan čarobni trenutak,jer poštuju vrijednost svake sekunde.
Onaj ko je sposoban da osijeća,zna da je moguće uživati čak i prije nego što dotakne drugu osobu.Riječi,pogledi,sve to sadrži tajnu plesa.Onaj ko posmatra i otkrije osobu o kojoj je oduvijek sanjao,zna da se sexualna energija ispoljava prije samog sexualnog odnosa.
Najveće zadovoljstvo nije u sexu,već u strasti.Kada je strast velika,sex dolazi da bi dovršio ples,ali on nikada nije bitan.
Onaj ko je zaljubljen,uvijek vodi ljubav,čak i kada to ne radi.Kada se tijela susretnu,to je samo prelivanje čase.Mogu ostati zajedno satima,čak i danima.Mogu započeti ples jednog dana,a završiti drugog,ili čak i ne završiti,od tolikog zadovoljstva.To nema nikakve veze sa 11 minuta.
I najjača odlučnost i volja ovog svijeta ne može spriječiti da ljubav izmijeni pravila igre u jednoj sekundi…
Paulo Coelho
Što plavuša kaže kad joj puhneš u uho?
Hvala na ideji!
Sad pouzdano znam da nemamo nijednu plavušu među našim forumašicama.
I ja se nadam da nema…… [lol]
Onaj ko je zaljubljen,uvijek vodi ljubav,čak i kada to ne radi.
Paulo Coelho
Ko da su to moje riječi….Bakicaaa opet jedna lijepa priča [thumbsup]
Bila ona plavuša smeđa il garavuša svaku ženu volim ja.
Prdigra odlučuje kakav će biti i koliko će trajati orgazam.
Paulo Coelho
Predigra odlučuje kakav će biti i koliko će trajati orgazam.
Paulo Coelho
Pametan muškarac taj Coelho [smiley]
Pametan muškarac taj Coelho [smiley]
Ma daj Mateja…to su knjige koje pročitaš za 40 minuta…u pauzi za ručak… [wink]
greškica u koracima…trostruka [lol]