Virtualna zajednica

Naslovnica Forum Razno Ležerno… Virtualna zajednica

Žene
Žene, ja ne znam kome ste vi bile blaga kiša jutarnja, ali u naš život ulazite kao pljusci nošeni vihorima. Preko vaših bijelih tjelesa pjeni se bučno život naš, zaustavlja se u virove i pada strmoglavce.
Ta mudrost nije lijek, ni starost ne pomaže, i kad sve umukne, vaš je glas još u bilu krvi moje. S čega‚se mudračeve oči mute i svetačke usne blijede?
Ženo, što ne možemo da te jasno vidimo kao pračovjek ženku na suncu, nego si postala strašna vizija i otrov krvi naše, pa bježimo pred tobom, i dok mislimo da si daleko, ti bdiješ u našim mislima, i dok hoćemo da te u radu zaboravimo – gle! – na svim našim djelima tanke vijugaju linije, tragovi tvojih nevidljivih prsta.
Šta znači talasava linija vašeg tijela? I ta nijema, bijela, raspjevana ljepota koju nemirno lovimo kao djeca leptira, a ona nam, naizmjenice, ili zadaje bol ili se pretvara u gorčinu?
Žene, u očima vašim sja ulomak jednog ljepšeg neba koje je sjalo nad sretnijim stvorovima no što smo mi i za neke strahovite kataklizme prsto u parčad.

Ivo Andrić

Koja je sličnost između žena i ciklona?

I žene i cikloni su kad dolaze tople i vlažne, a kad odlaze odnose kuće i aute. [wink]

Evo jedna razlika…između klavira i tramvaja

Klavir ide do-re-mi-fa-so-la-ti-do
Tramvaj ide do-re-mi-ze…

Be vewy vewy quiet. I'm hunting wabbits!

Ovdje upišite svoj komentar…

Smije li se navratiti ovdje?
Gdje god nešto napišem, dobijem komad…a mislim da nisam najgluplji lik na forumu
…vidim da svi imate tako lijepe ocjene…čestitam….

"Što imaju zajednickog muskarci i oblaci?"
"Kad se presele na drugo mjesto
ostane lijep dan!"
[rolleyes]

"Kakva je razlika izmedju birtije i G-tocke?"
"Birtiju muskarci nadju vrlo
lako …." [smiley]

"Sto imaju zajednickog pivska boca i muskarci?"
"Od grla prema gore su prazni." [rolleyes]

"Postoji li netko tko moze obaviti posao 5 muskaraca?"
"Zena!" [kiss]

…ima toga još…,al nema smisla…teško i dosadno bi bilo bez vas…

Razbiće ti ga u hiljadu komadića

Možda ću, ako dozvolim sebi i ja jednog dana naći svoju sreću. Onu divlju toplotu, čarobno zadovoljstvo, unutrašnji mir… Možda ću shvatiti da sve ove godine nisu prošle uzalud i da će mi ono što dolazi donijeti više dobroga no što sam slutila.

Olako daješ srce, dijete:.. Razbiće ti ga u hiljadu komadića i ostaviti ga na zemlji da ga drugi gaze u prašini…

Anita Nair – Kupe za dame

[thumbsup] [cool]

…@ šangajac …znam ja da ćeš ti to razumjeti… [smiley]

New Report

Close