Virtualna zajednica

Naslovnica Forum Razno Ležerno… Virtualna zajednica

Karla ja uvijek stojim za svojim riječima tako da je i ovo gore sve istina a tako i mislim [smiley] A za ono da si se okrenula u stranu kad si me prvi put vidjela nisam sigurna da li ču ti tako lako oprostiti, pa ja cijeli tjedan nisam spavala jer sam vas željela upoznati a onda šok več u početku [shocked]

[emo_cool]

Karla ja uvijek stojim za svojim riječima tako da je i ovo gore sve istina a tako i mislim [smiley] A za ono da si se okrenula u stranu kad si me prvi put vidjela nisam sigurna da li ču ti tako lako oprostiti, pa ja cijeli tjedan nisam spavala jer sam vas željela upoznati a onda šok več u početku [shocked]

to si sama kriva [lol] kad zgledaš 20 godina mlađa nego jesi [lol]

[/quote]
Nemoj sad opet pretjerivati, kad več ionako kažu da sam riba koja lovi a sad če ispasti da mi je važan samo izgled a ja cijelo vrijeme u majici i džinsu [lol]

[emo_cool]

…ali od kak sam tebe vidla kak me čekaš ispred restorana ne izlazi mi iz glave slika te šesnaetogodišnje ljepotice s kojom sam ja mislila da nemam nikakve veze i da ona tu čeka svog dečkića kad ono …ona mene čeka…eto kad ti meni djeliš komplimente posve nezaslužene evo tebi jedan istinit…. [thumbsup]

[lol] [lol] Zaboravila sam na ovaj incident……

Iskustvo - ime koje čovjek daje svojim greškama

…zato kod mene nema nikad problema…dođem sa svojom oklagijom…i sve je odmah jasno… [rolleyes]

…zato kod mene nema nikad problema…dođem sa svojom oklagijom…i sve je odmah jasno… [rolleyes]

[/quote]
Nemoj sad opet pretjerivati, kad več ionako kažu da sam riba koja lovi a sad če ispasti da mi je važan samo izgled a ja cijelo vrijeme u majici i džinsu [lol]
[/quote]

Mateja kolko god tebi izgled bil nevažan tebi je izvrstan bogomdan a krpice ti ne trebaju da ga poboljšavaš…..a kaj se tiče lova…od kad sam te vidla meni je jasno da ti od lovaca moraš bježati u virtualni svijet…..a oni koji ne znaju kaj je šala pa tebe proglašavaju lovcem na muške imaju problem s nedostatkom inteligencije a od gluposti bježimo kak vrag od tamjana da ne bi bila zarazna [wink]

ti dođeš na motoru i sa šoferom pa nema greške [lol]

Mateja kolko god tebi izgled bil nevažan tebi je izvrstan bogomdan a krpice ti ne trebaju da ga poboljšavaš…..a kaj se tiče lova…od kad sam te vidla meni je jasno da ti od lovaca moraš bježati u virtualni svijet…..a oni koji ne znaju kaj je šala pa tebe proglašavaju lovcem na muške imaju problem s nedostatkom inteligencije a od gluposti bježimo kak vrag od tamjana da ne bi bila zarazna [wink]

Čista stotka za post [thumbsup]

ti dođeš na motoru i sa šoferom pa nema greške [lol]
[/quote]
…je,jadan deda Jova…,bojim se da ću ga morati poslati u penziju… [rolleyes]

Mnogi ljudi imaju svoju Ahilovu petu u glavi!

evo me tu sam
sorry kaj se nisam javljo
evo cure jedan mali pokloncic za vas da se smirite od burzovnih novceka
http://www.youtube.com/v/4C-oiN_KDD0&hl=en&fs=1"> name="allowFullScreen" value="true">http://www.youtube.com/v/4C-oiN_KDD0&hl=en&fs=1" type="application/x-shockwave-flash" allowfullscreen="true" width="425" height="344">
pofuk
p.s. prijatna vece

New Report

Close