Virtualna zajednica

Naslovnica Forum Razno Ležerno… Virtualna zajednica

"Dan života vrijedi više od brda zlata."

Yoshida Kenko

…a prave prinzece više vole dobrog prijatelja…,nego zločestog princa….
[/quote]
[thumbsup]

[emo_cool]

Lijep pozdrav svima …!!!!!!!!!!!
Vidim dame su uživale u subotu,lijepo,lijepo…samo mi je žao onih krakova ,što ako se koji žabac i htio pretvoriti u princa ? [wink]

A nis sad bu se pretvoril u gov.. [lol] . Tak to zene cesto naprave: pretvore zlato u gov..
[/quote]

to zapravo uopče nije teško [lol] …..obrnuto je nemoguća misija [wink]

Yoshida Kenko

[/quote]
[thumbsup]
[/quote]

no ,dobro, cure, malo zločest može biti….izazov je ispravljati krivu Drinu [proud]

Yoshida Kenko

[/quote]
[thumbsup]
[/quote]

no ,dobro, cure, malo zločest može biti….izazov je ispravljati krivu Drinu [proud]
[/quote]
Znam ja da bi tebi Alien mogao biti izazov [wink]

[emo_cool]

Tesko je to reci.

Yoshida Kenko

[/quote]
[thumbsup]
[/quote]

[/quote]
[/quote]

[lol] …ajde opraštam ti za ovo….iako u njemu ne vidim niš krivoga..a vidla si kak dobro vidim [lol]

Yoshida Kenko

[/quote]
[thumbsup]
[/quote]

[/quote]
[/quote]

[lol] …ajde opraštam ti za ovo….iako u njemu ne vidim niš krivoga..a vidla si kak dobro vidim [lol]
[/quote]
Pa i ja ne vidim ništa krivo u njemu čak upravo suprotno, zato znam da bi i meni bio izazov promjeniti malo njegovo mišljenje o ženama a kako je tek tebi, od koje ja mogu još jako puno naučiti [proud]

[emo_cool]

[/quote]
[/quote]
[thumbsup]
[/quote]

[/quote]
[/quote]

[/quote]
Pa i ja ne vidim ništa krivo u njemu čak upravo suprotno, zato znam da bi i meni bio izazov promjeniti malo njegovo mišljenje o ženama a kako je tek tebi, od koje ja mogu još jako puno naučiti [proud]
[/quote]

sve buš ti znala kad buš u godinama bakica…..mislim da Alien o nama misli jednako dobro kao i mi o njemu [smiley]

Mislim da smo sve četiri još jako daleko od godina pravih bakica pa makar se me trudile uvjeriti ljude u suprotno [cool]

[emo_cool]

Inače ja nisam mislila da bi se mogla ja nešto načiti od tebe jer imaš možda koji mjesec više od mene nego zato što si jako pametna i razgledana žena koja zna dobro procjeniti ljude a ja volim učiti od takvih [proud]

[emo_cool]

Mislim da smo sve četiri još jako daleko od godina pravih bakica pa makar se me trudile uvjeriti ljude u suprotno [cool]

pogovo vas tri [lol] ..al dobro da sam bar ja malo starija i ozbiljnija da vas držim na uzdi [lol]

Inače ja nisam mislila da bi se mogla ja nešto načiti od tebe jer imaš možda koji mjesec više od mene nego zato što si jako pametna i razgledana žena koja zna dobro procjeniti ljude a ja volim učiti od takvih [proud]

…ali od kak sam tebe vidla kak me čekaš ispred restorana ne izlazi mi iz glave slika te šesnaetogodišnje ljepotice s kojom sam ja mislila da nemam nikakve veze i da ona tu čeka svog dečkića kad ono …ona mene čeka…eto kad ti meni djeliš komplimente posve nezaslužene evo tebi jedan istinit…. [thumbsup]

New Report

Close