Virtualna zajednica

Naslovnica Forum Razno Ležerno… Virtualna zajednica

…a tek meni …od onih žabljih krakova još mi je mučnina…koliko sam frogya pojela…ne bu se više ni jedan princ pojavil u Zagrebu…

Bakicaaa, pa kaj ti još nisu rekli da prinčevi postoje samo u bajkama?
I to samo u onima za pučkoškolce!

Iskustvo - ime koje čovjek daje svojim greškama

…a tek meni …od onih žabljih krakova još mi je mučnina…koliko sam frogya pojela…ne bu se više ni jedan princ pojavil u Zagrebu…

rekla sam ti ja da s žapcima u snovima radiš nekaj čist drugo [proud]

kaj misliš da ja kužim…nakon svih piva danas [lol] …

Razumijem te Karla, prvo Alien da krivu rutu,
zatim Darkić napusti hotel,
pa Pofuk zaboravi ostaviti ključ ispod otirača….. Puno je [lol]

Ja sam te gledala cijelo vrijeme i nisam mogla vjerovati kad češ prestati a žena ti je samo nosila i nosila….jako dobro izgledaš i sad izgleda da su ovi krakovi dobri za liniju….mislim si da bi i ja mogla pokušati sa tim [wink]

[emo_cool]

…je,dobro da ih deda Jova nije jeo…tko zna što bi bilo do Rijeke…a sve je to bilo zbog gosn Baričevića… [rolleyes]

Ja sam te gledala cijelo vrijeme i nisam mogla vjerovati kad češ prestati a žena ti je samo nosila i nosila….jako dobro izgledaš i sad izgleda da su ovi krakovi dobri za liniju….mislim si da bi i ja mogla pokušati sa tim [wink]
[/quote]

drugi put se i mi bacamo na žapce [lol]

…je,dobro da ih deda Jova nije jeo…tko zna što bi bilo do Rijeke…a sve je to bilo zbog gosn Baričevića… [rolleyes]

Trebat čemo uzeti u ruke ovog gospodina Baričevića [rolleyes]

[emo_cool]

[/quote]

drugi put se i mi bacamo na žapce [lol]
[/quote]
Samo trebamo se najaviti prije jer je žena rekla da ih je Bakicaaa več sad sve pojela a kad navalimo sve skupa trebaju imati malo više žabca….a možda če se između toliko njih jedan ipak pretvoriti u princa [rolleyes]

[emo_cool]

kaj misliš da ja kužim…nakon svih piva danas [lol] …

Razumijem te Karla, prvo Alien da krivu rutu,
zatim Darkić napusti hotel,
pa Pofuk zaboravi ostaviti ključ ispod otirača….. Puno je [lol]
[/quote]
kaj drugo napiješ se na srce [lol]

bakice šta si mi pripremila za rođendan

A to nam je danas jedino preostalo,
valjda ćemo drugi puta imati više sreće [lol]

A to nam je danas jedino preostalo,