@čaruga
10 pounja veliš….ako mi to misliš pokloniti za rođendan samo da znaš lavice ne drže do količine nego do kvalitete [rolleyes]………………………………….rađe jedan končar [wink]
Skromna si. Ja se ne bi dao ispod 1 IGH [lol]
@čaruga
10 pounja veliš….ako mi to misliš pokloniti za rođendan samo da znaš lavice ne drže do količine nego do kvalitete [rolleyes]………………………………….rađe jedan končar [wink]
Skromna si. Ja se ne bi dao ispod 1 IGH [lol]
[/quote]
muški primjerci su uvijek vredniji [lol] ….njih je manje …tak bar veli Asko..a njemu ja vjerujem sve [smiley]
…pa ja nemam ništa protiv niti Pounja…,još ako Asko dobro umota…,i onako se poklonjenom konju ne gledaju zubi…,što bi rekao Čaruga… [smiley]
Kad se več raspravlja o poklonima i ja za koji dan imam rođendan,tek toliko da se zna…a poklon? pa pijem samo JMNC-u..moram biti trijezne glave [wink]
…eto ti ga na ,…ja sam najskromnija…ali moj rođendan je još daleko…,možda je ipak najbolje pustiti lava da spava… [smiley]
Kad se več raspravlja o poklonima i ja za koji dan imam rođendan,tek toliko da se zna…a poklon? pa pijem samo JMNC-u..moram biti trijezne glave [wink]
nemoj samo o tome ja jučer skoro ostala bez vozačke zbog malo likera….no malo starog dobrog šarma i… [lol] ……a poklon…neš ćemo smislit na okupljanju…šteta kaj ti ne možeš [smiley]
nemoj samo o tome ja jučer skoro ostala bez vozačke zbog malo likera….no malo starog dobrog šarma i… [lol] ……a poklon…neš ćemo smislit na okupljanju…šteta kaj ti ne možeš [smiley]
…ma samo im kažeš da si konzumirala KRAS GRIOTTE,jest da je grijeh ali… [lol]
nadam se da če biti još takvih okupljanja i da ču jednom uspjeti se izvuči sa posla,sad je baš sezona i nezgodno..
…eto ti ga na ,…ja sam najskromnija…ali moj rođendan je još daleko…,možda je ipak najbolje pustiti lava da spava… [smiley]
ma nije skromnost baš uvijek vrlina..a mozda PUNT do tada i naraste,tko če znati u ova luda vremena šta nas čeka.. [smiley]
Dakle maremar je najskromnija: kupite joj sixpack Jane od po pol litre i ona sretna [smiley]
čuj,rijetko da mi netko nešto pokloni,u tom slučaju bih bila jaaaako sretna i sa jednom Janom.. [smiley]
Blatnjavi put
Jednom Tanzan i Ekido zajedno putovaše po blatnjavom putu. Jaka kiša je još uvijek padala.
Idući putem, sretoše lijepu djevojku obučenu u svileni kimono obavijen pojasom, koja nije mogla prijeći križanje.
"Dođi, djevojko", reče odmah Tanzan. Podigavši je u svoje naručje, prenese je preko blata.
Ekido ne progovori do uvečer, sve dok ne stigoše do hrama u kojem su trebali prespavati. Tada se više nije mogao suzdržati. "Mi svećenici ne prilazimo blizu ženama", reče Tanzanu, "posebno ne mladim i lijepim. To je opasno. Zašto si to učinio?"
"Ja sam djevojku ostavio tamo", reče Tanzan. "Da li je ti još uvijek nosiš?"