Virtualna zajednica

Naslovnica Forum Razno Ležerno… Virtualna zajednica

@čaruga
10 pounja veliš….ako mi to misliš pokloniti za rođendan samo da znaš lavice ne drže do količine nego do kvalitete [rolleyes]………………………………….rađe jedan končar [wink]

Skromna si. Ja se ne bi dao ispod 1 IGH [lol]

@čaruga
10 pounja veliš….ako mi to misliš pokloniti za rođendan samo da znaš lavice ne drže do količine nego do kvalitete [rolleyes]………………………………….rađe jedan končar [wink]

Skromna si. Ja se ne bi dao ispod 1 IGH [lol]
[/quote]

muški primjerci su uvijek vredniji [lol] ….njih je manje …tak bar veli Asko..a njemu ja vjerujem sve [smiley]

…pa ja nemam ništa protiv niti Pounja…,još ako Asko dobro umota…,i onako se poklonjenom konju ne gledaju zubi…,što bi rekao Čaruga… [smiley]

Kad se več raspravlja o poklonima i ja za koji dan imam rođendan,tek toliko da se zna…a poklon? pa pijem samo JMNC-u..moram biti trijezne glave [wink]

Ima ljudi koji od svog bogatstva nemaju ništa osim straha da će ga izgubiti.

…eto ti ga na ,…ja sam najskromnija…ali moj rođendan je još daleko…,možda je ipak najbolje pustiti lava da spava… [smiley]

Kad se več raspravlja o poklonima i ja za koji dan imam rođendan,tek toliko da se zna…a poklon? pa pijem samo JMNC-u..moram biti trijezne glave [wink]

nemoj samo o tome ja jučer skoro ostala bez vozačke zbog malo likera….no malo starog dobrog šarma i… [lol] ……a poklon…neš ćemo smislit na okupljanju…šteta kaj ti ne možeš [smiley]

nemoj samo o tome ja jučer skoro ostala bez vozačke zbog malo likera….no malo starog dobrog šarma i… [lol] ……a poklon…neš ćemo smislit na okupljanju…šteta kaj ti ne možeš [smiley]

…ma samo im kažeš da si konzumirala KRAS GRIOTTE,jest da je grijeh ali… [lol]
nadam se da če biti još takvih okupljanja i da ču jednom uspjeti se izvuči sa posla,sad je baš sezona i nezgodno..

…eto ti ga na ,…ja sam najskromnija…ali moj rođendan je još daleko…,možda je ipak najbolje pustiti lava da spava… [smiley]

ma nije skromnost baš uvijek vrlina..a mozda PUNT do tada i naraste,tko če znati u ova luda vremena šta nas čeka.. [smiley]

Dakle maremar je najskromnija: kupite joj sixpack Jane od po pol litre i ona sretna [smiley]

Dakle maremar je najskromnija: kupite joj sixpack Jane od po pol litre i ona sretna [smiley]

čuj,rijetko da mi netko nešto pokloni,u tom slučaju bih bila jaaaako sretna i sa jednom Janom.. [smiley]

čuj,rijetko da mi netko nešto pokloni,u tom slučaju bih bila jaaaako sretna i sa jednom Janom.. [smiley]
[/quote]

Nije valjda tako crno?

Blatnjavi put
Jednom Tanzan i Ekido zajedno putovaše po blatnjavom putu. Jaka kiša je još uvijek padala.
Idući putem, sretoše lijepu djevojku obučenu u svileni kimono obavijen pojasom, koja nije mogla prijeći križanje.
"Dođi, djevojko", reče odmah Tanzan. Podigavši je u svoje naručje, prenese je preko blata.
Ekido ne progovori do uvečer, sve dok ne stigoše do hrama u kojem su trebali prespavati. Tada se više nije mogao suzdržati. "Mi svećenici ne prilazimo blizu ženama", reče Tanzanu, "posebno ne mladim i lijepim. To je opasno. Zašto si to učinio?"
"Ja sam djevojku ostavio tamo", reče Tanzan. "Da li je ti još uvijek nosiš?"

New Report

Close