Virtualna zajednica

Naslovnica Forum Razno Ležerno… Virtualna zajednica

@nina

poučna priča Nina…..ajoj ja brojim sate do subote…kak da sam u vojsci [proud]

…al ćemo se nakokodakati… [lol] možda snesemo i koje jaje… [smiley]
[/quote]

[lol] [lol] …svašta je moguče….ja smislila izgovor za moje prijateljice s kojima u to vrijeme subotom kafenišem…rekla idem na proslavu 25 godina od mature…taman mi se poklopilo…mislim da im ne bi nikak bilo jasno da su ove subote one na drugom mjestu [lol]

…kod mene problem koga da uzmem za vozača…deda Jova mi je nekako umoran..,mogao bi da ne izdrži na putu…,a ovaj moj privatni stalno kenjka…slabo ga plaćam pa moram šutit…možda da uzmem Micu..,Mica vozi ko zmaj… [rolleyes]

…kod mene problem koga da uzmem za vozača…deda Jova mi je nekako umoran..,mogao bi da ne izdrži na putu…,a ovaj moj privatni stalno kenjka…slabo ga plaćam pa moram šutit…možda da uzmem Micu..,Mica vozi ko zmaj… [rolleyes]

dušo draga, prave žene se furaju same…kaj ne čitaš suvremene ženske revije [sealed] [lol]

dušo draga, prave žene se furaju same…kaj ne čitaš suvremene ženske revije [sealed] [lol]
[/quote]
…a što ćeš kad sam ja bakicaaa… [rolleyes]

[/quote]
…a što ćeš kad sam ja bakicaaa… [rolleyes]
[/quote]

prije bih ja rekla da si ti gospođa s šoferom a ja šofer koji nikad nebu postal gospođa [undecid]

…budeš,budeš Karla…samo treba otpustiti ručnu… [wink]…baš se veselim susretu…

…budeš,budeš Karla…samo treba otpustiti ručnu… [wink]…baš se veselim susretu…

gospođa nikad …al kraljica đžungle već sad [proud]…laku noć [yawn]

Jura Stublic & Film – Srce na cesti

http://youtube.com/watch?v=P51M9c6U-4w&feature=related

…rekla idem na proslavu 25 godina od mature…

Ovo se zove odavanje strateske informacije. Meni je ove godine 20 godina mature [wink]

Ovo se zove odavanje strateske informacije. Meni je ove godine 20 godina mature [wink]
[/quote]
…bome i tebi zbrojismo godine… [rolleyes]

[/quote]

Meni je ove godine 5. godina mature [lol]

Iskustvo - ime koje čovjek daje svojim greškama

uh dobro da sam još imala posla s pp..pa ostala…svašta se može u kasne sate saznati [lol] …

[/quote]

Meni je ove godine 5. godina mature [lol]
[/quote]

kaaaj..pa kaj si onda mene prijavila kak razrednicu u restoranu [lol]

New Report

Close