Dječice draga, kaj se to zbiva? Nešto tenzije rastu na ovoj temi? Recite čika doktoru sve, jedan po jedan ili jedna po jedna [smiley]
Jel se razumiješ i u prostatu?… [tongue]
Be vewy vewy quiet. I'm hunting wabbits!
Dječice draga, kaj se to zbiva? Nešto tenzije rastu na ovoj temi? Recite čika doktoru sve, jedan po jedan ili jedna po jedna [smiley]
Sjedi tu evo ti kokice i pivo i gledaj. [smiley]
Asko,
Jel se razumiješ i u prostatu?… [tongue]
[/quote]
To treba vaditi dok ne funkcionira najbolje, kaj ne? Usto, često uzrokuje psihosomatske poremećaje koji se manifestiraju čangrizavošću i obostranim nerazumijevanjem [smiley]
Suricata suricatta
Sjedi tu evo ti kokice i pivo i gledaj. [smiley]
[/quote]
Ma idem Dr. House malo gledati uz kokice (od kuruze). Malo dobrog starog cinizma prije spavanja
Suricata suricatta
…a jel sad smo i kokoši…,to nije uvreda…
To je tvoje skromno tumačenje…meni je to simbolika…
Be vewy vewy quiet. I'm hunting wabbits!
Asko ako ti ne vidiš vrijeđanje u onoj tvojoj poruci onda ipak nisi tako pametan kako sam ja do sad mislila.
A privatne poruke bi trebale ostati privatne zmeđu dvoje ljudi i tamo bi trebali riješiti sve nesuglasice koje postoje a ova tema neka ostane za zabavu i bolje raspoloženje.
Oprostiti nekome i pružiti ruku je uvijek veliko dijelo.
[emo_cool]
…a jel sad smo i kokoši…,to nije uvreda…
ma nije ni pjetao bogzna kak pametan ..pusti…