Virtualna zajednica

Naslovnica Forum Razno Ležerno… Virtualna zajednica

Dječice draga, kaj se to zbiva? Nešto tenzije rastu na ovoj temi? Recite čika doktoru sve, jedan po jedan ili jedna po jedna [smiley]

Pobuna u kokošinjcu….si gledao?
[/quote]

Da, ali ovdje nigdje ne vidim pijetla. Možda da Rooster navrati na temu? [smiley]

Suricata suricatta

Dječice draga, kaj se to zbiva? Nešto tenzije rastu na ovoj temi? Recite čika doktoru sve, jedan po jedan ili jedna po jedna [smiley]

Jel se razumiješ i u prostatu?… [tongue]

Be vewy vewy quiet. I'm hunting wabbits!

…a jel sad smo i kokoši…,to nije uvreda…

Sjedi tu evo ti kokice i pivo i gledaj. [smiley]

Jel se razumiješ i u prostatu?… [tongue]
[/quote]

To treba vaditi dok ne funkcionira najbolje, kaj ne? Usto, često uzrokuje psihosomatske poremećaje koji se manifestiraju čangrizavošću i obostranim nerazumijevanjem [smiley]

Suricata suricatta

Nego, ne znam zake ali pala mi je na pamet ona izreka: tko se tuce taj se voli [lol]

Sjedi tu evo ti kokice i pivo i gledaj. [smiley]
[/quote]

Ma idem Dr. House malo gledati uz kokice (od kuruze). Malo dobrog starog cinizma prije spavanja

Suricata suricatta

To je tvoje skromno tumačenje…meni je to simbolika…

Be vewy vewy quiet. I'm hunting wabbits!

Asko ako ti ne vidiš vrijeđanje u onoj tvojoj poruci onda ipak nisi tako pametan kako sam ja do sad mislila.
A privatne poruke bi trebale ostati privatne zmeđu dvoje ljudi i tamo bi trebali riješiti sve nesuglasice koje postoje a ova tema neka ostane za zabavu i bolje raspoloženje.

Oprostiti nekome i pružiti ruku je uvijek veliko dijelo.

[emo_cool]

Ja sam htio napisat jednu pjesmicu, al navratim kasnije… [huh]

No respect

ma nije ni pjetao bogzna kak pametan ..pusti…

To je tvoje skromno tumačenje…meni je to simbolika…
[/quote]
…a jel i kokošji mozak ti je simbolika…

New Report

Close