SUTRA …kada otvorimo oči…
Gdje nestati će san?
Zašto jutarnje svjetlo
ne obasja i osobu iz sna,
već samo jastuk, hladan i pust.
I tko kaže da jutro novi dan nam nosi…
LAŽ !!!
Jutro ubija san!
razumijem ja tebe Aliene…sve je ok kaj se mene tiče…a razumijem i da se čovjek zaleti i veli riječ previše jer mu je bil takav dan ali zaboga Asko pažljivije malo s riječima ma makar smo u virtualnom svijetu [pray]
…ili s tobom…da li sam ikoga prozvao po imenu?
Kako znate da mislim na vas?
wtf!?!?
…pa što ti ne vidiš..,pa Asko,tko drugi,ni od kog nisam doživjela,takve uvrede na ovom forumu osim njega…ti si mu prijatelj,pa daj malo porazgovaraj s njim…ili mislite da je to normalno ponašanje..
Navedi jedan…samo jedan post u kojem sam te uvrijedio….
Nasuprot tvojim PM porukama…hoćeš da ih stavim javno svima da čitaju?
Srami se…
Svak’ po sebi sudi…(ovo me bakicee podsjeća na derište…kad nemože dobit igračku, onda ju mrzi…)
[img]http://www.33smiley.com/smiley/emotions/8.gif[/img]
…i prestani s tim PM porukama…ideš mi na hipofizu…
Možda ti je vrijeme da se odmoriš od lova…probaj ribolov…
Sam ću si stavit 1%
[tongue]
[/quote]
…pa kome si ovo uputio,nego meni…Asko..,i privatnu poruku sam ti slala da te pitam što ti je i zašto to radiš..,a niti komuniciramo,niti se znamo…
…jesil ti rekao da ispunjavamo prostor tuđim pjesmama…,kao tuke,..ne znamo što bi ,jer valjda nemamo svoje pameti…Asko ja sam uvijek za pomirenje,al svaki put kad sam ti je dala,ti si me za nju ugrizao…
razumijem ja tebe Aliene…sve je ok kaj se mene tiče…a razumijem i da se čovjek zaleti i veli riječ previše jer mu je bil takav dan ali zaboga Asko pažljivije malo s riječima ma makar smo u virtualnom svijetu [pray]
…ili s tobom…da li sam ikoga prozvao po imenu?
Kako znate da mislim na vas?
wtf!?!?
[/quote]
ASKO NISAM SE JA U NIČEMU PRONAŠLA SAMO SAM DIGLA GLAS ZBOG BAKICE JER JE ŽALOSNO DA LJUDI KAD NETKO TREBA ZAŠTITU ILI PODRŠKU OKRENU LEĐA…JA NISAM TAKVA ,,,JA IH VOLIM PODMETNUTI KAD VIDIM DA JE NETKO RANJEN…PA MAKAR I MENE USPUT RANILI…UPS,VELIKA SLOVA NIJE NAMJERNO
…pa što ti ne vidiš..,pa Asko,tko drugi,ni od kog nisam doživjela,takve uvrede na ovom forumu osim njega…ti si mu prijatelj,pa daj malo porazgovaraj s njim…ili mislite da je to normalno ponašanje..
Navedi jedan…samo jedan post u kojem sam te uvrijedio….
Nasuprot tvojim PM porukama…hoćeš da ih stavim javno svima da čitaju?
Srami se…
[/quote]
…slobodno možeš,citirati,svima javno,mada su one privatne i štite tebe više nego mene..
Dječice draga, kaj se to zbiva? Nešto tenzije rastu na ovoj temi? Recite čika doktoru sve, jedan po jedan ili jedna po jedna [smiley]
Dječice draga, kaj se to zbiva? Nešto tenzije rastu na ovoj temi? Recite čika doktoru sve, jedan po jedan ili jedna po jedna [smiley]
…neka Asko bude prvi..,ja se bojim inekcije… [rolleyes]
…pa kome si ovo uputio,nego meni…Asko..,i privatnu poruku sam ti slala da te pitam što ti je i zašto to radiš..,a niti komuniciramo,niti se znamo…
…jesil ti rekao da ispunjavamo prostor tuđim pjesmama…,kao tuke,..ne znamo što bi ,jer valjda nemamo svoje pameti…Asko ja sam uvijek za pomirenje,al svaki put kad sam ti je dala,ti si me za nju ugrizao…
A gdje je uvreda?
Ja te ne poznajem…možeš li to razumjeti…
A da ja stavim tvoju današnju8 poruku koju si mi poslala prije tog posta?
Ipak sam malo diskretniji….
Pobuna u kokošinjcu….si gledao?
obična prijateljska prepucavanja [huh]