Virtualna zajednica

Naslovnica Forum Razno Ležerno… Virtualna zajednica

…uopće Asko,ne razumijem što dolaziš na ovu temu ako te ne zanima..,osim da liječiš svoje komplekse…

Bakice o cem sad ti? Tko vas napada?

baš i mi mislimo da li ima i druga epizoda …..ima li glavni glumac još metaka…ti bi to možda mogel znati…ti si mu prijatelj [wink]

He he he…patetično…isprazno…

Evo jedna za vas: Bolje vidite trn u tuđem oku nego balvan u vlastitom…narodna…

Zapravo i ne znate o čemu pričate…barem se meni tako čini…

"Oholost
Ohol je onaj koji je tašt, koji traži časti, koji hlepi za veličinom, ljubomoran je na druge, drzak, naduvena pogleda, bahati bogataš koji se razmeće svojom raskoši, licemjer koji čini sve da bude viđen, onaj koji se puzdaje u svoju navodnu pravednost i prezire druge.
Postoje i oni koji su vrhunac oholosti- umišljaju sebi da su jednaki Bogu, ne vole dobronamjerne prijekore i odvratna im je poniznost, drsko griješe i smiju se Božjim slugama i Božjim obećanjima.
"
[/quote]

Asko neću srati…sitna duša i te tvoje niske udarce…njih nitko ne zaslužuje…..nego iskreno mi reci ako možeš…zar ti zbilja ne vidiš sebe u ovome kaj si nam postao…..bar malo……evo ja bum ti opet isprazna,nezrela i u ne znam kojoj fazi …ja sebe vidim u nekima od tih nabrojanih osobina…..a bogami vidim ih i u tebi…….samo kaj sam ja sitna duša pa se ne sramim svojih mana…a ti si mister savršeni koji nikad ne bu priznal da je pogriješio….

Aha vrijeme je za mudrosti. Ok evo jedna moja:

Lakse je stati u tudje govno nego u svoje. [wink]

aliene…nemoj se ni ti mazat govnom koje nije tvoje….iako sam te ocijenila da ti popravim jedinice…to naravno uopče nije važno…važno je ne gaziti drugoga …a tebe niti ne vidim kao takvoga.
[/quote]

Misunderstanding Karla. "Mudrost" sam nabacio vidjevsi da je krenulo tim tokom i veze nema s prepucavanjim koja su tu bila do maloprije niti sam mislio time aludirati na ikaj. A ocjene…tnx ali to mi je i tak beznacajno i ne vidim im svrhu na forumu od prvog dana njihovog postojanja.

…pa što ti ne vidiš..,pa Asko,tko drugi,ni od kog nisam doživjela,takve uvrede na ovom forumu osim njega…ti si mu prijatelj,pa daj malo porazgovaraj s njim…ili mislite da je to normalno ponašanje..

Idem ja po kokice ipak. Postaje napeto [smiley]

…pa što ti ne vidiš..,pa Asko,tko drugi,ni od kog nisam doživjela,takve uvrede na ovom forumu osim njega…ti si mu prijatelj,pa daj malo porazgovaraj s njim…ili mislite da je to normalno ponašanje..
[/quote]

Ja odgovaram samo za svoje postove i ponasanje i ni za cije tudje. To nek bude jasno u startu.

Aha vrijeme je za mudrosti. Ok evo jedna moja:

Lakse je stati u tudje govno nego u svoje. [wink]

aliene…nemoj se ni ti mazat govnom koje nije tvoje….iako sam te ocijenila da ti popravim jedinice…to naravno uopče nije važno…važno je ne gaziti drugoga …a tebe niti ne vidim kao takvoga.
[/quote]

Misunderstanding Karla. "Mudrost" sam nabacio vidjevsi da je krenulo tim tokom i veze nema s prepucavanjim koja su tu bila do maloprije niti sam mislio time aludirati na ikaj.
[/quote]

razumijem ja tebe Aliene…sve je ok kaj se mene tiče…a razumijem i da se čovjek zaleti i veli riječ previše jer mu je bil takav dan ali zaboga Asko pažljivije malo s riječima ma makar smo u virtualnom svijetu [pray]

[/quote]

Ja odgovaram samo za svoje postove i ponasanje i ni za cije tudje. To nek bude jasno u startu.
[/quote]
..ok,slažem se..,ubuduće ću tražiti od moderatora da sankcionira seksističke napade tipa Asko..,valjda ovo nije srednji vijek…

[/quote]

[/quote]

ajde ti po kokice a možeš i pivu da se malo razlabavi napetost [thumbsup]

Cure, nije mi samo jasno kako se vi to pronalazite u mojim postovima…ja uopće ne mislim na vas…ne kužim u čemu je problem…
Ni ja ni Alien ne mislimo da ste vi te koje nam stavljaju 1%….kako ste se vi pronašle ovdje, stvarno mi nije jasno…

Be vewy vewy quiet. I'm hunting wabbits!

..ok,slažem se..,ubuduće ću tražiti od moderatora da sankcionira seksističke napade tipa Asko..,valjda ovo nije srednji vijek…

Evo…kakve veze to ima s tobom?!?

Be vewy vewy quiet. I'm hunting wabbits!

New Report

Close