kao da nam nije dosta bluza p ajmo jos malo
dobio sam povjerljivu informaciju da ovaj kaj svira usnu harmoniku uletava medju fondove sljedecih dana i da ce se decki naglo trgnuti
pofuk
…evo,malo mi je bolje raspoloženje…deda Jova se vratio meni,…ops Mici…,švabica Rozi otputovala..,široko joj polje…Mica spremila palačinke… [rolleyes]
"…Mica spremila palačinke"… s’ čime je punjena…mislim palačinka ne Micica?
…pa sve po izboru…,što ko voli…a Mica se kadikad napuni šljivovicom…,kaže da ju je danas burza razljutila.. [proud]
…evo,malo mi je bolje raspoloženje…deda Jova se vratio meni,…ops Mici…,švabica Rozi otputovala..,široko joj polje…Mica spremila palačinke… [rolleyes]
..mogla si mi javiti da je Rozi slobodna…znaš da trebam zamjenu za …uh, skoro sam se pak zlanula da bu to u subotu……za okupljanje forumašica [wink]
…ma pusti Karla…,Rozi bi ti se uvalila za stalno…mada nije slobodna ..,Hans,dolazi slijedeći tjedan…,znaš kako je kod njih svako ide sam na godišnji odmor… [rolleyes]
…pa sve po izboru…,što ko voli…a Mica se kadikad napuni šljivovicom…,kaže da ju je danas burza razljutila.. [proud]
..uuh to mora da peče još ako nije navikla a ako je prepečenica onda bogami biće uuh…o.a-c.p..a… [shocked] [shocked] [shocked]
…ma pusti Karla…,Rozi bi ti se uvalila za stalno…mada nije slobodna ..,Hans,dolazi slijedeći tjedan…,znaš kako je kod njih svako ide sam na godišnji odmor… [rolleyes]
a čuj možda bi to meni i pasalo…a možda bi i njemu…ipak je pravoj ženi najvažnije da muž bude zadovoljan….drugi put me se svakak sjeti…budi prava prijateljica [wink]
Put od tisuću milja
počinje praznom gumom i zakuhanim motorom!