Virtualna zajednica

Naslovnica Forum Razno Ležerno… Virtualna zajednica

mislim, mislim….
danas… NAFTA ..dole
jučer …S&P 500 Index 1,342.83 +5.02

mislim, mislim… da bi moglo ……UP?!

[cool]

samo što nije...

mislim, mislim….
danas… NAFTA ..dole
jučer …S&P 500 Index 1,342.83 +5.02

mislim, mislim… da bi moglo ……UP?!

[cool]

da, da kak sam ja pametan, samo da me mama vidi…

DryShips Inc. – Daily Market Report- [ Prevedi ovu stranicu ]Home Page » Daily Market Report. Daily Market: This page contains the latest Dry Bulk Shipping News 19 June 2008 Baltic Dry Index (BDI) +37 9474 Spot Rates …

samo što nije...

Tamo gdje je sunce..
tamo gdje su zvijezde..
tamo gdje je nebo bez oblaka..
gdje se čiste duše gnijezde..
gdje se oči odmiču od mraka..
na tu stranu ja okrečem glavu..
u te dvore glas me zove..
sklapam oči, pruzam ruke..
pustam snove da zaplove.

Ima ljudi koji od svog bogatstva nemaju ništa osim straha da će ga izgubiti.

vidim,..vidim .. da je ASKO dobro…smirio našu BAKICUUU,…postala je oprezna… da ne bi ispala… MICASTA..

pardon, ispravak krivog navoda;

OPSJEDNUTA!

samo što nije...

vidim,..vidim .. da je ASKO dobro…smirio našu BAKICUUU,…postala je oprezna… da ne bi ispala… MICASTA..

he,he…nije Asko,nego deda Jova… [wink]

he,he…nije Asko,nego deda Jova… [wink]
[/quote]

već sam mislio da te nema, pa smislih nešto da se pojaviš…i vidi vraga..evo je!

samo što nije...

Ovdje upišite svoj komentar…

samo što nije...

…ah,što mogu…,čak je i deda Jova interesantniji nego ova današnja burza…,samo da se još i Mica ne pojavi… [wink]

…ah,što mogu…,čak je i deda Jova interesantniji nego ova današnja burza…,samo da se još i Mica ne pojavi… [wink]

…al sve mislim da neće…skockala se,nabacila ratničke boje i rekla da ide u Sexi..,ops nogometnu zonu… [rolleyes]

…al sve mislim da neće…skockala se,nabacila ratničke boje i rekla da ide u Sexi..,ops nogometnu zonu… [rolleyes]
[/quote]

imam prijedlog….dok oni gledaju nogomet…mi možemo………………………pričati..pisati

samo što nije...

…što misliš ti i deda Jova…,ma nemoj,on ti već slabo čuje…,a i slušni aparat mu je na popravku…,al zato dobro vidi…al Micu bi ti preporučila odmah… [rolleyes]

a Micu ne može, nikako, svoju Micu si meni obećala tj. da nas prvom prilikom upoznaš… a ti si posle slobodna… [cool]

New Report

Close