Virtualna zajednica

Naslovnica Forum Razno Ležerno… Virtualna zajednica

ah da, stalno hoću nešto pitati ali zaboravim..a valjda su i godine u pitanju. [rolleyes]
kako ubacujete slike ,malo bih se pohvalila ali neće me.. [embarass]

Idi citirat bilo koga od nas tko je stavio sliku i sve bu i jasno. Ak ti ne bu jasno Asko i ja drzimo tecaj informatike u 5 nivoa za nase informaticki polupismene investitore i investitorice. Cijena sitnica

[/quote]
A ništa onda ,samo si me malo precijenio ja sam informatički kvaratnopismeni investitor… [tongue]
a i nije mi osobina hvaliti se i kad pokušam ne uspijem… [embarass]

Ima ljudi koji od svog bogatstva nemaju ništa osim straha da će ga izgubiti.

A šta se stotke broje..ko će tebe moja BAKICEEE više uhvatit

Bakiceee su inaće neuhvatljive ali ova naša je posebna…kad treba raspjevana,sjetna,romantična a zna biti i oštra…prava Bakicaaa..
[smiley]
[/quote]

Kad je vec takva nek mi isplete kakvu vestu dobru.
[/quote]

plete ona,plete..ali dedi Jovanu..čak imam osjećaj da če se i Mica iznoviti [lol]
[/quote]

100/100 [cool]

samo što nije...

Nisam se javija jer sam pisa na temi HALO DOKTORE, tamo je objašnjenje tamo za sve…

evo…morala sam te pastat…Šangajac,kad si već tako iskren…

Haaaloo dotuure, imaam jedan problem pa bi ja to ovako u četiri oka, i koje više… tija se ispovodit ka’ ćaći… čuj kažu likari da mi je srce ranjeno a ja ka’ đava spajda se sa nekakvom aždajom i sad ća ću ja…ka’ da će cili svit potonut ako je izdam ili ti, ako podbacim u njenim očekivanjima…
Eee sad je tu problem, muški ka’ muški moj doture, tija bi ja nju iznenadit… kad ja učinim to da se ona znaš već nađe ka’ da je grom ošinija a da je drži pod malo dužim vibracijama, znaš već…da pamti. Tija sam ja ti ne duljim puno, ma znam da ste vi likari jako zauzeti, mogu li ja i koliko progutat ( priča mi je moj sin) par onih Vijagri ili ti španjolskih mušica pa da ja nju ošinem… a majko moja… i bez nih ja mislim da bi bilo rezultata, al’ ovo je za svaki slučaj…znaš ..ma žensko ti je đava nikad zadovoljno…čuj lipi moj, ako mi pojačaš dozu satraću ja nju, govorila je jedna svaki dan tri puta na dan.. a moj doture a jes’ to čuja aaa… taku i meni dozu odredi..pamtiće ona… spasi vratit ću ti… [proud]

BAKICCAAA a jel’ ta Mica tebi u rodu i ajd’ budi velik drug (kakava si uvjek bila) pa me upoznaj sa njom, to mi je životna želja, aa šta misliš, oš’ li ???

oprostite,..ne mogu ja tako…pričati…ne ..vidim tko je tu..

ovdje je kao u magli..

da nismo mi možda guske u magli?

samo što nije...

…ma sumnjam ja Šangajac da tebi treba ona tabletica…a i zašto da to na Micu trošiš..,a Mica je usput nešto dedi Jovi…,al on to češće zaboravi… [wink]

Ja ne kužim što je vama muškarcima,za tu minutu i po trebate tableticu…ajme koja su to vremena došla…nekad je to bilo drugačije…jedna rakijica i da vidiš.. [lol]

oprostite,..ne mogu ja tako…pričati…ne ..vidim tko je tu..

ovdje je kao u magli..

da nismo mi možda guske u magli?

često je bolje ne vidjeti s kim pričaš…upotrijebi maštu. [wink]

ah da, stalno hoću nešto pitati ali zaboravim..a valjda su i godine u pitanju. [rolleyes]
kako ubacujete slike ,malo bih se pohvalila ali neće me.. [embarass]

Idi citirat bilo koga od nas tko je stavio sliku i sve bu i jasno. Ak ti ne bu jasno Asko i ja drzimo tecaj informatike u 5 nivoa za nase informaticki polupismene investitore i investitorice. Cijena sitnica

[/quote]
A ništa onda ,samo si me malo precijenio ja sam informatički kvaratnopismeni investitor… [tongue]
a i nije mi osobina hvaliti se i kad pokušam ne uspijem… [embarass]
[/quote]

Nema podje… s moje strane. Odi stisni “citiraj” na recimo Askov post gdje je stavio sliku i pogledaj kod. Ispred adrese ide img u uglatim zagradama (koje dobijes na AltGr F i AltGr G, potom ide puna adresa lokacije odakle potezes sliku i potom /img ponovno u uglatim zagradama. Imaj u vidu da slika koju potezes ne moze ici s tvog kompjutera nego drito s interneta i ne smije biti sira od 600 pixela.

Nema podje… s moje strane. Odi stisni "citiraj" na recimo Askov post gdje je stavio sliku i pogledaj kod. Ispred adrese ide img u uglatim zagradama (koje dobijes na AltGr F i AltGr G, potom ide puna adresa lokacije odakle potezes sliku i potom /img ponovno u uglatim zagradama. Imaj u vidu da slika koju potezes ne moze ici s tvog kompjutera nego drito s interneta i ne smije biti sira od 600 pixela.

Ja niš ne kužim. Jel ti moram sliku poslat?

No respect

Hvala,Alien,sad sm i to špansko selo utvrdili… [smiley]

New Report

Close