Virtualna zajednica

Naslovnica Forum Razno Ležerno… Virtualna zajednica

100/100

bravo!

samo što nije...

…Asko,ajde,ajde,vraže jedan…sve ti je oprošteno…znaš ti kako ćeš ispraviti stvar… [smiley]

dobro, kad niste pričljive, sad vas udaram na temu ovog posta, ženska emancipacija:

vidio sam jedan strašan grafit i prisvojih ga, a kaže;

MODERNE ŽENE NEZNAJU KUHATI, ALI ZATO SVE JEDU!

Ne slažem se!
Moderna žena podupire cijelu kuču, kad moderni muškarac gleda EURO2008 [lol] [lol] [lol]
[/quote]
hmmm, ne to su stvari iz davnine, a moj grafit je: osviješćena ženska emancipacija

samo što nije...

…Asko,ajde,ajde,vraže jedan…sve ti je oprošteno…znaš ti kako ćeš ispraviti stvar… [smiley]

da, da to i ja radim kad zaboravim skuhati ručak na vrijeme ili nešto za….

samo što nije...

za Bakicuuu

samo što nije...

…ja ih isto često dobivam…i kod mene ista stvar… [smiley]

za Bakicuuu

…nemoj da mi ovo vidi deda Jovan…,ostat ću i bez goluba i bez galeba…,ostat će mi samo Mica… [wink]

da li se ti,…BAKICEEE, svojevoljno, želiš ….

samo što nije...

…za koga…ako je deda Jovan u pitanju još ću razmisliti…malo ću i Micu pitati..,možda bi ona..pa jedni m udarcem ubijemo dvije muhe…

ha, ha, tako su španolci prevarili južnoameričke indijance, oni njima darivali staklo i nakit od stakla, a ovi njima zlatoo..

samo što nije...

…za koga…ako je deda Jovan u pitanju još ću razmisliti…malo ću i Micu pitati..,možda bi ona..pa jedni m udarcem ubijemo dvije muhe…

vidim da ti ruke malo zadrhtiše

samo što nije...

Mateja,.. sad si nadrljala…

Janša pred izbore najavio osnivanje financijske policije
Autor/izvor: SEEbiz / Hina / STA
LJUBLJANA – Premijer Janez Janša izjavio je u ponedjeljak u parlamentu da je njegova vlada ispunila obećanja koja je dala biračima prije četiri godine.

samo što nije...

New Report

Close