Virtualna zajednica

Naslovnica Forum Razno Ležerno… Virtualna zajednica

…nek ti skuha duplu… [proud]

…nek ti skuha duplu… [proud]

… i konjacic

evo nakon ručka, …, dok ručah, sjetih se nešto…jako bitno…

e BAKICAAA, kakav bi smo…. ti i ja bili par…!!

tvoja pamet a moji novci,…pa gdej bi nam bio kraj??

samo što nije...

…bojim se da bi propali odmah… [rolleyes]…moj portfelj funkcionira samo po principu prazne vreće…stalno sve pada,a ja dodajem… [cool]

ha, ha….

ja sam, …BAKICEE već tri dana u plusu!!!

petak, subotu i nedjelju!!
ura!

samo što nije...

BAKICAAA, ti si tako pametna,. daj mi molim te reci zašto ne vidim sličice svojih prijatelja, što se nedjeljom …ovdje igra skrivača..?

pojma nemam, uvijek neka nova, neki novi štosevi…
sad nezna tko je tu a tko nije…

samo što nije...

JAVNI OGLAS;

DRUG FEBO, mi je izrazio prihvat prijateljstva i od danas , smo… prijatelji

samo što nije...

…,a jesam,jesam senilna..pa rekla sam ti da su im neke bubice ušetale u komp. [wink]…ne kužim se dobro…,ali Mica bolje zna…ima neki sprej za njih…pitat ću Micu pa ti posudim…,popraši malo…pa će se valjda pokazati i ti žohari…pardon…,sve sam pobrkala… [rolleyes]

…,a jesam,jesam senilna..pa rekla sam ti da su im neke bubice ušetale u komp. [wink]…ne kužim se dobro…,ali Mica bolje zna…ima neki sprej za njih…pitat ću Micu pa ti posudim…,popraši malo…pa će se valjda pokazati i ti žohari…pardon…,sve sam pobrkala… [rolleyes]

a ma….kao da imamo picajzle!

samo što nije...

…O,Bože…tko o čemu…ti opet o njemu… [rolleyes]

…O,Bože…tko o čemu…ti opet o njemu… [rolleyes]

što sam sad rekao,??? pa rekla si da trebaš prašiti i to, neka ….

samo što nije...

…usput možda da to pitaš PD WEBa …mene je sram..,on ti je zadužen za nadogradnju foruma i te bube…kako si rekao da se zovu…mislim da je nešto slično imao i deda Jovan…,reče mi da je pokupio sa bazena..,e sad kakve to ima veze sa bubam u kompu stvarno ne znam… [rolleyes]

New Report

Close