Bakicaaa koga si ti tako naljutila i još bolje sa čime, [sad] da ti stalno daje jedinice…izgleda da trebaju vremena da te upoznaju [proud]
…ma to su ti oni koji su zaljubljeni,a ne znaju pokazati ljubav… [smiley]
[/quote]
da , da zaljubljeni smo mi svi…jesmo, kak da ne u lovu..
pusti ti dedu, na miru…, mene ti više zanima …ta MICA..
[/quote]
evo Mice za Navigarea…
[img]C:\Documents and Settings\domagoj mikac\Desktop[/img]
[/quote]
FEBO i mene zanima ta MICA, al ne mogu otvoriti sliku, fulao si format, pročitaj kooji mogu..ili te je VJEKO…izrezao
Navigare je radoznao vidim, voli on žene i jedva čeka vidjeti koju mu je Febo namjenio, samo što je on to malo loše učinio…Febo imaš popravni [rolleyes]
…a lovu skupljamo da bi poklonili onima koje volimo… [smiley]
hm zanimljivo…poklanjati..što je to?
Navigare je radoznao vidim, voli on žene i jedva čeka vidjeti koju mu je Febo namjenio, samo što je on to malo loše učinio…Febo imaš popravni [rolleyes]
da bit će jedna…sigurno…sukladna, mojem iskustvu..
…pa to ti je ono kad se nesebično daješ…,pa ti ne vrati baš taj…ali će ti život već vratiti…možda na nekom drugom mjestu… [smiley]
…pa to ti je ono kad se nesebično daješ…,pa ti ne vrati baš taj…ali će ti život već vratiti…možda na nekom drugom mjestu… [smiley]
hm.., ovo mi liči na poruku…znaš onu,..tko nema u glavi ima među ….
kak me vi cure,..da ne kažem štoo….., izbacite iz takta…, počnem pričati..i raditi one stvar…, koje
niti u snu ne bih….
tak se zločeste…da znate..
…prvo ispeci,pa onda reci…odi popij jednu kaficu…pa ćemo imati svježije misli… [smiley]
idem … da mi ispeku kafu u varoš…, da treba mi, vjetrenje..mozga
reći ću nekoj konobarici;
KAFU MI DRAGA ISPECI……..