Virtualna zajednica

Naslovnica Forum Razno Ležerno… Virtualna zajednica

Bakicaaa koga si ti tako naljutila i još bolje sa čime, [sad] da ti stalno daje jedinice…izgleda da trebaju vremena da te upoznaju [proud]

…ma to su ti oni koji su zaljubljeni,a ne znaju pokazati ljubav… [smiley]
[/quote]

da , da zaljubljeni smo mi svi…jesmo, kak da ne u lovu..

samo što nije...

…a lovu skupljamo da bi poklonili onima koje volimo… [smiley]

…je ,je…i mome dedi Jovanu ide bolje kad malo popije…,a i Micu lakše uspavam… [rolleyes]

pusti ti dedu, na miru…, mene ti više zanima …ta MICA..
[/quote]

evo Mice za Navigarea…

[img]C:\Documents and Settings\domagoj mikac\Desktop[/img]

[/quote]

FEBO i mene zanima ta MICA, al ne mogu otvoriti sliku, fulao si format, pročitaj kooji mogu..ili te je VJEKO…izrezao

samo što nije...

Navigare je radoznao vidim, voli on žene i jedva čeka vidjeti koju mu je Febo namjenio, samo što je on to malo loše učinio…Febo imaš popravni [rolleyes]

[emo_cool]

…a lovu skupljamo da bi poklonili onima koje volimo… [smiley]

hm zanimljivo…poklanjati..što je to?

samo što nije...

Navigare je radoznao vidim, voli on žene i jedva čeka vidjeti koju mu je Febo namjenio, samo što je on to malo loše učinio…Febo imaš popravni [rolleyes]

da bit će jedna…sigurno…sukladna, mojem iskustvu..

samo što nije...

…pa to ti je ono kad se nesebično daješ…,pa ti ne vrati baš taj…ali će ti život već vratiti…možda na nekom drugom mjestu… [smiley]

…pa to ti je ono kad se nesebično daješ…,pa ti ne vrati baš taj…ali će ti život već vratiti…možda na nekom drugom mjestu… [smiley]

hm.., ovo mi liči na poruku…znaš onu,..tko nema u glavi ima među ….

samo što nije...

…prvo ispeci,pa onda reci…odi popij jednu kaficu…pa ćemo imati svježije misli… [smiley]

kak me vi cure,..da ne kažem štoo….., izbacite iz takta…, počnem pričati..i raditi one stvar…, koje
niti u snu ne bih….

tak se zločeste…da znate..

samo što nije...

…pričali mi ne pričali…ti uvijek na isto misliš… [rolleyes]

…prvo ispeci,pa onda reci…odi popij jednu kaficu…pa ćemo imati svježije misli… [smiley]

idem … da mi ispeku kafu u varoš…, da treba mi, vjetrenje..mozga

reći ću nekoj konobarici;

KAFU MI DRAGA ISPECI……..

samo što nije...

New Report

Close