Ima i jedna naša narodna.. Ko prvi do cure, njegova cura. Ko zadnji, njegova žena… [smiley]
…pa sad ima jedna latinska…tko dođe posljednji ,njemu ostanu kosti… [smiley]
Ja samo promatram s distance. [wink]
…i u Japanu kažu…nije važno tko je bio prvi…,važno je tko je zadnji… [smiley]
to ti je ono kad učiš dijete da mora prihvatiti i poraz u životu..a on veli…kaj ne mama,nije važno pobjediti,važno je izgubiti. [smiley]
Ima i jedan vic:
Muž i žena imali party, došla muževa ekipa i predstavlja on obitelj, sinove i kćeri a na kraju pokaže na ženu i veli: …. a ovo je sedma rupa na svirali. Nešto kasnije dolaze i ženine prijateljice, predstavi ona kćeri i sinove te na kraju pokaže na muža i kaže: …a ovo je sedma svirala u rupi… [cool]
Ima i jedna naša narodna.. Ko prvi do cure, njegova cura. Ko zadnji, njegova žena… [smiley]
I sad nam iz prve ruke kaži da li si zadovoljan sa ženom [smiley]
Pa zašto da ne pitam…evo ja ču prva reči da sam zadovoljna sa svojim mužem [proud]…pa ja sam prva za to da treba isprobati nešto da se uvjeriš da li je to ono pravo za tebe a ne tek tad, kad se više ne možeš maknut [huh]
…Mateja,Mateja…to se ne pita…al ja sam sigurna da jeste…jer zadnja je uvijek najbolja…
al ak je prvi i zadnji…dilema uvijek ostaje [lol]
Samo kako znam da sam zadnji? [lol]
Pa to niko ne zna ali zašto bi se i toga bojali, kad nam je sad lijepo i uživamo [cool]