Virtualna zajednica

Naslovnica Forum Razno Ležerno… Virtualna zajednica

jaooo, cure, cure,….

sad tek vidim… što sam npravio, ili nisam…???

ova mi kaže stavi za mene jednu pjesmu, druga… stavi meni jednu, treća, stavi i meni, četvrta…., pa to ti je bilo ko skriveni nalozi kod brokera…!!

sad vidim,…. pa to nije moguće, … matko je ta glava luda koja je toliko skinuo sa YUBITA, toliko muzike, pa taj…

ma ne , nemoguće… mora da mi je natko šifru provalio??!!

dajet g. POFUK; ja nisam baš toliko vičan, skinite mi molim vas onu poznatu pjesmu od ĆOLIĆA;

glavo luda!

molim..

samo što nije...

…evo i on mamuran od protekle noći…izgleda nastavio slaviti sa našim navigareom… [rolleyes]

kakav galeb?….hoćete VI reći bakice da sam ja ….

ma dajte molim Vas, budimo malo ozbiljni

samo što nije...

…pa to je kompliment…ne može svako biti galeb… [wink]

…pa to je kompliment…ne može svako biti galeb… [wink]

kako to mislite, molim pojašnjenje..termina!

samo što nije...

…ops…stiže mi Mica na kafu…,a i morat ću dedi Jovanu objasniti kakva je to bila terevenka sinoć…da ga je cijelu noć bolela glava i da nije oka stiso…što mogu i kod mene vrijedi ona bolje vrabac u ruci…nego golub na grani… [rolleyes]

…ops…stiže mi Mica na kafu…,a i morat ću dedi Jovanu objasniti kakva je to bila terevenka sinoć…da ga je cijelu noć bolela glava i da nije oka stiso…što mogu i kod mene vrijedi ona bolje vrabac u ruci…nego golub na grani… [rolleyes]

BAKICAAA da li se ti možda ne hvališ..??? a..?

samo što nije...

jaooo, cure, cure,….

ova mi kaže stavi za mene jednu pjesmu, druga… stavi meni jednu, treća, stavi i meni, četvrta…., pa to ti je bilo ko skriveni nalozi kod brokera…!!

sad vidim,…. pa to nije moguće, … matko je ta glava luda koja je toliko skinuo sa YUBITA, toliko muzike, pa taj…

dajet g. POFUK; ja nisam baš toliko vičan, skinite mi molim vas onu poznatu pjesmu od ĆOLIĆA;

glavo luda!

molim..

Pa budi sretan što te sve tako volimo [smiley] [proud]

[emo_cool]

jaooo, cure, cure,….

glavo luda!

molim..

Pa budi sretan što te sve tako volimo [smiley] [proud]
[/quote]

da, da,….to su mi i druge govorile, dok sam ja kuhao ručak…aha..
kak je ovo dobro, …, kak je ono dobro…, ma ti si ….. super

ma …

samo što nije...

I ja volim kad mi muški skuha ručak…onak sa "pregačom" (predpasnikom) ili kak vi kažete…mmmm [wink]

[emo_cool]

ma dajte MATEJA to je protiv našeg SVIJETONADZORA..

mi smo ovdje strogo patrijahalno društvo,

tu se zna…

muško je muško..

a žensko je žensko …

kakvi predpasnici ili opasači

pa zna se tko nosi hlače… neznam da li vi mene razumijete?!

samo što nije...

I ja volim kad mi muški skuha ručak…onak sa "pregačom" (predpasnikom) ili kak vi kažete…mmmm [wink]

..imaš pravo Mateja, to je baš seksi, ispred pregača, traversa, a odozada propuh….

Kozer

New Report

Close