joj Mateja žuri sad na koncerte jer ja vidim nisam više za petosatna stajanja..ili bi možda trebalo više put to trenirati…da moj pratitelj je zbilja misterija…odlučil on u pol koncerta da je ipak razgovor s curom na mob važniji od starog dylana…mamina škola…..ljubav je najvažnija [tongue]
Dobro ga to mama uči [proud]
joj Mateja žuri sad na koncerte jer ja vidim nisam više za petosatna stajanja..ili bi možda trebalo više put to trenirati…da moj pratitelj je zbilja misterija…odlučil on u pol koncerta da je ipak razgovor s curom na mob važniji od starog dylana…mamina škola…..ljubav je najvažnija [tongue]
Dobro ga to mama uči [proud]
[/quote]
[lol] ……savjetuješ prema iskustvu [lol]
A što če ti novac ako ga nemaš sa kime podjeliti i uživati u njemu….da, ljubav je najvažnija i pametna je ta mama koja svog sina tako uči [cool]
A što če ti novac ako ga nemaš sa kime podjeliti i uživati u njemu….da, ljubav je najvažnija i pametna je ta mama koja svog sina tako uči [cool]
tak je Mateja…znamo mi kaj su prave vrijednosti……..a znamo se i šaliti na svoj račun[smiley]
jutro
oprostite kaj gnjavim al kad bu doslo vreme da ja budem ovak odlikovan ko Vi
pa dajte molim Vas pogledajte koliko Vi imate čvaraka a ja imam samo 4 i jos mi 2 od ta 4 nisu jasna kaj znace
pofuk
[/quote]
Svakom po zaslugama. I moj je put bio trnovit do svih tih čvaraka. Ne može to samo tako, za mjesec dana i sitno brdo čvaraka. I koja kobasa [lol]
g. Pofuk, molim ako mi želite odgovoriti na jedno pitanjce….???
zašto je nemam crvenu zvijezdu, već, što je znam, zelenu , žutu i sl…
meni se više sviđa ta crvena!
tasko mi je na to pitanje odgovorit jer sam daltonist
ti navigare nađi hitno neku ženu …jer za luk nisi spreman…šteta kaj smo nas tri već zauzete [wink]
što nisam razumio, zauzete, rezervirane ili što?? koje tri?
ma mene ti to nije briga,…zauzete ili ne…
ti navigare nađi hitno neku ženu …jer za luk nisi spreman…šteta kaj smo nas tri već zauzete [wink]
što nisam razumio, zauzete, rezervirane ili što?? koje tri?
ma mene ti to nije briga,…zauzete ili ne…
[/quote]
Čekaj, čekaj, nisam pročitao poruku do kraja …., malo ste me zbunile, e cure, cure.. tko će s vama na kraj???
što će mi žena, ….’?kad ih imam već pet za redom!
sve mi te žene, …, da ne kažem…. jedu sve, ali neznaju kuhati,…pa moram sam… što ćeš